Hier is hoe je het gevreesde magere vetlichaam kunt vermijden

Anonim

Stel je dit voor. Het weer wordt warmer en de jaarlijkse pelgrimstocht naar de plaatselijke zwemplek is in volle gang. Onbevlekte uitziende lichamen zijn uitgestrooid over het zand als gestrande walvissen met zes packs, enorme quads en goedkope bronzer. En dan trek je je shirt uit.

Niemand mag ooit worden onderworpen aan de gênante effecten van het magere vet. Het is die vreselijke ruimte in de vorm van een limbo, waar je niet bepaald dik bent, maar niet gespierd genoeg om vechtlust te veinzen. Denk aan man-boobs, mannelijke muffin tops en jelly armen.

Gelukkig is er een manier om de gevreesde skinny-fat-look kwijt te raken net op tijd voor shirts-off-seizoen. Luister en zweet het uit.

Welke oorzaken skinny-vet?

Een deel van elke goede oplossing is de oorsprong van een probleem kennen. Het magere vet fenomeen komt neer op dieet volgens Jordan Ponder, fitness-expert en oprichter van Paramount Recreation Club.

Hij zegt dat skinny-fat mensen degenen zijn die vaak massale weekends hebben, hard werken en dan stress, waardoor er weinig tijd of energie overblijft voor regelmatige lichaamsbeweging en een stabiel dieet.

"Mager vet is het resultaat van een hoog rendement tijdens de week. Dus het tegenovergestelde daarvan is de sleutel. Dat wil zeggen, consistent tijdens de week en dan in het weekend een soort gematigdheid. "

Met andere woorden, mager vet ontstaat als u een afwezigheid van lichamelijke activiteit koppelt zonder een substantieel gewicht te krijgen. Ponder beschouwt dit gewoon als ongeschikt.

"Magere, dunne mensen die er onder kleding goed uitzien, hebben geen kracht van het bovenlichaam en kunnen geen kin opzetten", zegt Ponder.

"Een iets groter persoon die de sportschool raakt, heeft tenminste de kracht en coördinatie. Mager vet is een afwezigheid van droge spiermassa. "

Hoe het magere vet te verwijderen

Er zijn specifieke manieren om de effecten van dun vet aan te pakken en dat alles begint met het verschuiven van je mindset terwijl je sommige cardio's vervangt door tilgewichten.

Vergeet over je gewicht

Voor welke magere mannen moet worden gekozen, is het percentage lichaamsvet dat wordt toegeschreven aan het voorkomen van magere vetten. Magere lichamen dragen ongeveer 16-25% lichaamsvet en het is ideaal om die cijfers tussen 9-12% te krijgen. Als u dit doet, wordt een definitie aan uw lichaam toegevoegd, waaronder uw borstkas en buikspieren.

Minder rennen, til meer op

Cardio is geweldig voor het hart en de algehele conditie, maar het zal geen zin hebben om dat XS T-shirt in te vullen als het alle oefeningen zijn die je doet. Hijsgewichten is de snelste manier om vet te vervangen door spieren bij skinny-vet guys.

Ponder zegt dat het doen van push / pull-beenoefeningen, zoals twintig push-ups vanaf de grond, een goed begin is. Van daaruit zijn het core strength-oefeningen zoals pull-ups, deadliften, burpees en andere hybride bewegingen die je helpen om er in de snelst mogelijke tijd gekeken te worden.

"Het krijgen van een fundamentele basis is het doel, of het nu gaat om extensies of sit-ups, " zegt Ponder.

Zodra de krachttraining in volle gang is, moet je de oefeningen constant aanpassen of de gewichten en herhalingen verhogen, zodat de spieren blijven groeien. Het is net zo eenvoudig als het vervangen van halters in halters. Als je daarna pijn hebt, doe je het goed.

Schop je eetgewoonten

Het skinny-vet bevrijden is een combinatie van lichaamsbeweging, consistentie en dieet. Met andere woorden, verminder het drinken, roken en eten. Denk erover na dat het vermijden van magere vetten betekent dat je kleine portie feeds van drie tot vijf maaltijden per dag moet hebben - idealiter vijf.

"Dat is ontbijt, 's ochtends thee, lunch, middagthee en avondeten. Magere mensen slaan het ontbijt over, hebben koffie, hebben misschien een stuk fruit en eten dan een enorme lunch zoals Thaise afhaalmaaltijden. '

"Daarna eten ze niet echt veel, gaan naar huis, drinken iets en beginnen dan aan het avondeten."

Slecht idee. Magere vet zijn is volgens de experts een tijdbom. Zoals Ponder uitlegt, zul je zelden veel magere, vette mensen van middelbare leeftijd zien - ze gaan bergafwaarts of worden beter.

Stop met lui zijn

Skinny-vet is in relatief korte tijd (10 weken) zeer gemakkelijk te verwijderen, maar het probleem komt van het feit dat mager-dikke mannen in het begin lui zijn. Dit verlengt de duur van skinny-fat bodies tot ver in de maanden en jaren.

$config[ads_text5] not found

Als zodanig is slecht eten en weinig eten de onderliggende boosdoener, terwijl drinken en roken dit zullen versterken.

"Als ze consistent zijn, zullen de resultaten super snel zijn", zegt Ponder.

"Ze hebben geen gewichtsverschuiving waardoor de krachttoename van de foundation in die vier tot zes weken van discipline vrij gemakkelijk kan komen."

Dus kom in beweging, jij prachtige magere vette klootzak. Bekijk deze eenvoudige oefeningen die je groter en sneller zullen maken.

Interessante Artikelen

Breitling viert 30-jarig jubileum van de ruimtevlucht Evo Night Mission

'Kingsman: The Golden Circle' Premiere Had 's werelds beste geklede mannen op één plek

De coolste heren fietsmerken op de planeet zijn.

Adriana Lima maakt schokaankondiging over haar carrière