Gym Fouten die ervoor zorgen dat je nooit winst zult zien

Anonim

Het bereiken van uw gezondheids- en fitnessdoelen vergt meer dan een uur per dag grommen in de sportschool en het toevoegen van boerenkool aan uw dieet. Loop rond in een gewichtsruimte en je zult veel misleide pogingen tot oefening zien. Die jongens brengen niet alleen een risico op een blessure, ze verslaan het punt van de training in de eerste plaats.

Wees niet die vent. Hieronder staan ​​vier veelvoorkomende, en soms gevaarlijke, sportiefouten die je voortgang kunnen schaden.

Waarde van meer dan kwaliteit waarderen

Je hebt de jongens gezien die eruitzien alsof ze in de sportschool wonen, maar je hoeft geen slaapzak in je kluisje te stallen om vooruitgang te zien. Intensiteit is belangrijker dan de tijd die je traint.

Je kunt beter een halfuur vol gas geven dan 2 uur lang. Je zult tijd sparen en een betere workout krijgen als je jezelf dwingt om op een hoger intensiteitsniveau te werken. Met andere woorden, het is niet hoeveel minuten je erin stopt, het is wat je ermee doet dat telt.

Te veel nadruk leggen op de cijfers

In tegenstelling tot uw bankrekening, zijn hogere cijfers niet noodzakelijkerwijs beter als het gaat om uw training. Je competitieve kant kan zin hebben om te pronken met 100 pushups of meer gewicht, maar weersta de drang.

Meer stress op je lichaam leggen dan het aankan, is een onfeilbare manier om blessures te veroorzaken en je vooruitgang te herstellen. Wees geduldig, verhoog het gewicht en de herhalingen geleidelijk, en je zult leven om een ​​andere dag op te tillen.

Alleen trainen voor kracht

"Rekken is voor mietjes. Echte mannen heffen gewichten op. "Die houding zorgt voor een onevenwichtige workout die het risico op blessures vergroot en je voortgang belemmert.

Je wilt geen belangrijke gebieden verwaarlozen door je te concentreren op slechts één type oefening (bijvoorbeeld alleen krachttraining). Krachtsporters hebben cardio nodig. Duursporters hebben kracht nodig. En iedereen kan stretchen of yoga gebruiken om flexibiliteit en gezamenlijke mobiliteit op te bouwen.

Alleen resultaten in de sportschool gebeuren

Oefening is een cruciaal onderdeel van de gezondheids- en fitnesspuzzel, maar het is nog steeds maar een stukje. De 23 uur per dag dat je niet in de sportschool bent, doet er net zo veel toe, zo niet meer.

Train hard, eet goed, drink veel water, krijg een goede nachtrust - een goed afgewerkte benadering van gezondheid is essentieel om echte vooruitgang te boeken. De beste manier om op lange termijn een buitengewone conditie te krijgen, is door je levensstijl in te stellen om je doelen te ondersteunen.

Interessante Artikelen

Breitling viert 30-jarig jubileum van de ruimtevlucht Evo Night Mission

'Kingsman: The Golden Circle' Premiere Had 's werelds beste geklede mannen op één plek

De coolste heren fietsmerken op de planeet zijn.

Adriana Lima maakt schokaankondiging over haar carrière