Gunmaker Holland & Holland helpt de duurste Range Rover ooit te bouwen

Anonim

Laten we de klojo veranderen. £ 180.000 - dat is ongeveer $ 330.000 voor degenen die thuis spelen. De nieuwste automobielinspanning van Range Rover in samenwerking met de Britse wapenmaker Holland & Holland is genoeg om tranen te brengen bij een schietende voetbalmama.

De Range Rover x Holland & Holland Autobiography Black is het product van Jaguar Land Rover's Special Vehicle Operations, een technische divisie die zich toelegt op het bouwen van op maat gemaakte high-performance versies van vlaggenschepen uit de Jaguar- en Land Rover-reeks. Het markeert ook de duurste Range Rover van het bedrijf.

Van buitenaf onderscheidt de SUV zich van de rest van het Rover-pack met een speciale metallic groene tint naast speciale editie-badging. Het interieur is waar je echt je geld ziet werken in de vorm van onwankelbare weelde.

Zitplaatsen in de Executive-klasse zorgen ervoor dat de kleinste kerels in absoluut comfort kunnen gaan bushmen. Pluche bruine leren lijnen bijna elk oppervlak en gepolijst Frans walnoot fineer dat het Holland & Holland vuurwapenbeeld nabootst, spreidt de middenconsole van voren naar achteren.

De achterkant krijgt ook walnoothouten tafels die elektronisch worden ingezet als je armen moe waren van het vasthouden aan aktetassen gevuld met contant geld. De deurgrepen zelf zijn een kunstwerk met prachtige gravures met de Holland & Holland-naam.

Natuurlijk kun je geen samenwerking tussen geweren en auto's hebben zonder het geweergedeelte toch? In de kofferruimte vindt u een met leder bekleed aluminium en koolstofvezel kabinet dat speciaal is ontworpen om uw meest gewaardeerde jachtgeweer te huisvesten. De kanonnen zelf komen helaas niet met de aankoop.

Twee krachtbronnen voor de auto zijn beschikbaar: een 325 pk sterke 4.4-liter SDV8-dieselmotor of een 5.0-liter V8 met compressor en 503 pk. Slechts 40 voorbeelden worden elk jaar over een periode van drie jaar gemaakt, dus begin met besparen.

1/6

2/6

3/6

Interessante Artikelen

Gucci's nieuwste herenkledingcollectie zal uw begrip van vakantiekleding opnieuw definiëren

Beste geklede mannen van de week Feat. Zac Efron, Chris Evans en Chace Crawford

Russell Westbrook breekt opnieuw Black Tie Rules en we love it

Scandinavian Designer Home For The Modern Bachelor