Een gids voor Melbourne's beste bruiloft & maatpakken

Anonim

Een van de belangrijkste bezittingen in het leven van een man is een op maat gemaakt pak dat vrij in de kast zit naast kostbare uurwerken en vergeten foto's van exen.

Gezien de moeilijkheid die het kost om een ​​goed uitgerust pak te vinden in de wereld van vandaag, hebben we de vrijheid genomen om ons buiten de gebaande paden te begeven om Melbourne's beste te vinden op het gebied van maatwerk en maatwerk. Dit zijn de beste maatpakken die Melbourne te bieden heeft.

Sarti Tailors

150 Lonsdale Street

Voor degenen die na een herenpak echt speciaal zijn, ga je naar Sarti Tailors. Hun collectief van deskundigen is trots op de beste kledingstukken buiten het rek om ervoor te zorgen dat er een krachtige uitspraak wordt gedaan als je een van hun pakken uittrekt. Om dit niveau van op maat gemaakte en op maat gemaakte beheersing te bereiken, steunt Sarti op meer dan 100 jaar collectieve ervaring in het samenstellen van pakjes. En ja, ze doen ook bruidskostuums.

Merken: Sarti

Amerikaanse kleermakers

68 Bourke Street

American Tailors werd opgericht in 1950 in een tijd waarin alle dingen die Amerikaan als stoutmoedig en modern beschouwde. Hoewel dat nu misschien niet meer het geval is in de echte wereld, blijven hun kleuren ongelooflijk sterk dankzij hun lange reputatie op het gebied van kwaliteits- en vakmanschap die over de hele wereld wordt erkend. De kleine omvang van de winkel zorgt voor een intieme winkelervaring, terwijl de materialen voor hun maatpakken afkomstig zijn uit heel Europa.

Merken: American Tailors

Ermenegildo Zegna

Winkel 1, 45 Collins Street

Aanbieders van exquise pasvormen hoeven niet naar Europa te reizen om het te scoren. Melbourne's eigen Ermenegildo Zegna-winkel heeft de beste in maatkleding en maatpakken geleverd met onberispelijk vakmanschap. Naast het uitstralen van pure Europese charme, zijn de vakkundig op maat gemaakte pakken ook gemaakt van Australisch hout en ontworpen om mannen groter, slanker en breder in de schouders te laten lijken. Het eindproduct is niet goedkoop, maar dat geldt ook voor de kenmerkende kwaliteit van het vakmanschap van het merk.

Merken: Zegna

Suit Shop

1A Crossley Street

The Suit Shop staat op persoonlijke hulpstukken om de juiste pasvorm te garanderen, dus vooraf een afspraak maken is essentieel. De kleermakers zijn allemaal getraind door Patrick Johnson van P. Johnson Tailors, dus het is een vrij stevige gok dat deze jongens weten wat ze doen. Het pak duurt ongeveer 4-6 weken om aan te komen na de eerste aanpassing.

Merken: Suit Shop

Carbone Master Tailors

297 Lygon Street, Brunswick

Eigendom van Melbourne vader en zoon power duo Pino en Dominic Carbone, dit familiebedrijf belooft hoogwaardige stoffen in al hun aangepaste kleding. Wat nog belangrijker is, ze volgen drie hoofdprincipes om het te bouwen: exacte kwaliteit, aandacht voor detail en een vleugje ouderwetse elegantie die je nergens anders vindt. Opgericht in 1959, hebben het paar zich gepositioneerd als een serieuze mededinger in de lokale kleermakerij. Ze verzorgen ook trouwpakken, formele kleding, op maat gemaakte overhemden en moderne overjassen.

Merken: Carbone Master Tailors

P. Johnson

1 Crossley Street

Patrick Johnson en Tom Riley zijn de keurige heren die P. Johnson hebben gemaakt tot de naam die het vandaag is. Het team begeleidt klanten bij alles en nog wat als het gaat om op maat gemaakte bestellingen van metingen, stoffen en stijlen. Deze informatie wordt vervolgens naar Europa gevlogen, waar het maatpak tot leven komt.

Merken: P. Johnson

GERELATEERD: Een gids voor de beste kleermakers van Sydney

Joe Black

149 Little Collins Street

Joe Black is trots op het maken van pakken voor elk type man, of je nu een professionele vechter bent of een advocaat.

De maatpakken en maatpakken van Joe Black zijn ontworpen om lang mee te gaan, terwijl hun winkel zelf is als een mannenhol gevuld met malt whisky en koud bier tijdens het consult. De beste functie van Tirol? Op maat gemaakte pakken zijn klaar in slechts vier weken na overleg - perfect voor die last-minute evenementen.

Merken: Joe Black

Oscar Hunt

43 Hardware Lane

Als je een man bent die snakt naar een mannelijke winkelomgeving omringd door alles wat kleermakerszit is, dan is Oscar Hunt jouw aangewezen trefpunt. Hun maatpakken staan ​​op punt bij klanten die collecties kunnen proberen of passen in pluche lederen fauteuils. Diversiteit is ook een winnende eigenschap van Oscar Hunt die streeft naar afgewerkte pakken die een persoonlijke stijl weerspiegelen.

$config[ads_text5] not found

Merken: Oscar Hunt

Interessante Artikelen

Breitling viert 30-jarig jubileum van de ruimtevlucht Evo Night Mission

'Kingsman: The Golden Circle' Premiere Had 's werelds beste geklede mannen op één plek

De coolste heren fietsmerken op de planeet zijn.

Adriana Lima maakt schokaankondiging over haar carrière