Een gids voor jeansmerken voor de perfecte pasvorm

Anonim

Van cowboys tot hippies, indie-rockers tot preppy jocks, jeans zijn dat ene mode-item dat tijd, gender en een mode-garderobe is overstegen. Dat is de reden waarom het vinden van de beste jeansmerken voor mannen tegenwoordig nog steeds zo belangrijk is.

Maar de openheid van de denim jeans voor de massa betekent niet dat het kopen van een paar van nature komt. De tijd nemen om de pasvorm en de stof te begrijpen, is absoluut noodzakelijk. Hierna komt het merk - het vinden van een die perfect aansluit bij de pasvorm en stoffen aspecten. Of u kunt uw jeans gewoon op maat en op maat laten maken.

Gelukkig is er een handleiding voor de beste jeansmerken voor mannen die grondig zijn onderzocht en voor jou zijn geschreven.

Voordat je gaat duiken in de beste merken in denim, bekijk dan eens wat denimspiratie. Onze selectie van afbeeldingen zou je hersenen moeten laten tikken op wat cool is en wat gek is als het gaat om herenjeans.

Denim van Vanquish

Goede jeans en Japanse ambachtslieden zijn als twee erwten in een pod, die niet als een schok zouden moeten komen als je het Japanse merk Denim van Vanquish bekijkt. Een ambitieuze bemanning, ze hebben zichzelf ten doel gesteld om 'een stijlvol mannelijk ideaal te belichamen'. Ter bevordering van dit doel produceren ze streetstyle-geïnspireerde denim die zich thuis voelt met je go-to sneaker / tee-combo. Hun meest populaire lijn is een voortdurende samenwerking met Fragment, maar ze werken vaak met collabs - ervoor zorgen dat hun denim niet oud wordt en altijd iets eigenaardigs heeft om de mensen te bieden. Houd het hele jaar door op nieuwe samenwerkingen om je op te frissen aan je streetwear-kledingkast (want de hemel verbiedt je dat je twee keer dezelfde spullen draagt).

WINKEL NU

Rag & Bone

De in New York gevestigde Rag & Bone zijn jonger dan sommige van hun concurrenten, die in 2002 van start gingen, maar dat wil niet zeggen dat ze te kort schieten. In een wereld van offshore-industrie produceert R & B nog steeds een deel van hun productielijnen in New York, zonder daarbij de absolute top te moeten halen. Rag & Bone halen inspiratie uit schone, authentieke kleermakers, maar bieden nog steeds duurzame rauwe denim voor jongens die niet de luxe hebben om de hele dag op een bureaustoel te zitten. Van origine beperkt tot een paar winkels in Manhattan, zijn Rag & Bone net naar beneden geland, dus geen druk op de verzendkosten - je kunt jezelf uitrusten in een paar bij David Jones.

WINKEL NU

als betoverd

Het wordt waarschijnlijk meer voor de hand liggend dat Japan de strijd voert in het produceren van stoere denim die nucleaire Armageddon zou kunnen overleven. Spellbound behoort tot de op twee na oudste denimfabrikant in Japan, de Domingo Company (ook een kijkje waard voor niet-denimkits). Hun stijl ligt aan de ruige kant van het spectrum, waardoor ze een solide keuze zijn voor zware dagen in de schuur of op je fiets. Spellbound dragen met trots het label Made in Japan en hun spijkerbroeken zijn meestal 14 oz, dus ze zijn een veelzijdige middengewicht constructie die je niet in de steek laat in een klimaat of tijd van het jaar. Scherp geprijsd, dus zeker een kijkje waard.

WINKEL NU

Albam

Albam combineert de vaste handen van Engelse productie met blue-chip denim geselecteerd uit Japanse producenten. Ze bieden een kleine, samengestelde selectie denim die geen fancy stiksels, scheurtjes of details heeft die hun no-nonsense, utilitaire ethos ondermijnen. Het is een set die perfect geschikt is voor de dag-in-dag-uitvoering, en zo gemaakt dat u zich geen zorgen hoeft te maken over een tweede bezoek aan de winkels. Albam zit nog niet in een van de Aussie-winkels, dus ga door naar Mr Porter voor je oplossing als je niet snel naar de Big Ben gaat.

WINKEL NU

Balmain

Afkomstig uit het naoorlogse Parijs, verovert Balmain sinds 1945 de competitieve ladder van de high fashion. Voordat je uit je dak gaat, is Balmain niet het soort high fashion dat je alleen op de catwalk of een fotoshoot ziet. Hun huidige collectie is vrij minimalistisch, met ingetogen kleuren en een slanke pasvorm. Kijkend naar hun denim, zal hun biker-jeans niet misstaan ​​met een button-down of een effen tee. Eenvoudig te integreren in een bestaande garderobe, zonder eruit te zien alsof je zojuist de Paris Fashion Week hebt verlaten. Ik heb wel gezegd dat Balmain een luxe merk is, toch? Balmain-jeans kan je terug brengen boven een grote, dus werk aan een serieus budget voordat je een pair inzet.

$config[ads_text5] not found

WINKEL NU

Nudie Jeans

Het ethos van het Zweedse merk Nudie Jeans gaat helemaal over het vertellen van een verhaal. Een paar Nudies krijgen een eigen karakter door herhaald geselen, wat uniek is voor de levensstijl en het gedrag van de man die ze draagt. Elk paar is daarom anders. Tegenwoordig is het krijgen van een paar naaktjes een soort van kleermakersritus; een subtiele knipoog naar denimduivels waarvan je weet dat je je bedrijf kent (of doet alsof). Nudie heeft ook reparatiebedrijven in verschillende steden over de hele wereld, een handige zegen voor jongens die hun uitrusting net iets te ver hebben geduwd en niet het vakmanschap achter zich hebben voor reparaties aan huis (wat de meesten van ons zijn) .

WINKEL NU

Dolce Gabbana

Gevormd als een samenwerking tussen de Italiaanse ontwerpers Domenico Dolce en Stefano Gabbana, staan ​​D & C bekend om flamboyante catwalk shows die normale mannen zoals jij en ik nooit een uitnodiging voor krijgen. Afgezien daarvan biedt het luxe merk een enorme selectie denim voor vrijwel elke denkbare gebeurtenis. Ik maak geen grapje. Als je het niet kunt vinden bij D & C, ben je waarschijnlijk een onuitstaanbare perfectionist met wie niemand graag winkelt. Je zult een jeans met rechte pijpen vinden die perfect is voor een luie vrije dag, naast een slim-fit witte optie die eruit zal zien als mosterd met een blazer voor een cocktail-evenement. Het verbindende kenmerk is het label Made in Italy, dus je moet er behoorlijk goed uitzien voor een fout in het productieproces. Ze staan ​​aan de bovenkant van de prijslijst, maar een weekendje weg van de bieren zal je waarschijnlijk voor de investering klaarstomen.

$config[ads_text6] not found

WINKEL NU

Levi's

Levi's zijn het oudste jeanbedrijf in deze lijst. Zonder twijfel. Ze zijn al ruim een ​​eeuw ouder dan de belangrijkste merken hier. HQ'd in San Francisco, Levi's zijn typisch Amerikaans, zoals honkbal en high-calorie snacks. Levi's waren in de 20e eeuw verantwoordelijk voor de explosie van spijkerbroeken in elke uithoek van Amerika, met een onderscheidende branding die onmiddellijk herkenbaar is voor degenen onder ons die ooit ergens in het millennium naar de winkels zijn geweest. Ze zijn hier om een ​​goede reden. Zoals de meeste mensen, heb je waarschijnlijk een paar goede verhalen over een paar onverwoestbare 501's die je door de modder van verschillende tegenslagen hebt gesleept. Hoewel ze niet langer uitsluitend in Amerika worden gemaakt, kun je nog steeds rekenen op een stevige denimjeans die voor een serieuze dreun is. \

WINKEL NU

ACNE Studios

We geven je even een pauze van Japanse labels. ACNE begon als een informele onderneming eind jaren 90 in Stockholm. De ontwerper, een aardige liefdadige gozer door het uiterlijk ervan, creëerde honderd paar ruwe denimjeans en schonk die aan zijn maten. Tegenwoordig vormt denim een ​​veel kleiner onderdeel van een bredere inspanning in mode en design. Maar ACNE wordt nog steeds gewaardeerd op het hoogste niveau van herenkleding voor prachtige jeans die wordt geproduceerd in Italië en Japan. De New York Times heeft ACNE zelfs gecrediteerd voor het stimuleren van de trend van skinny jeans die de meesten van ons hebben genoten (schuldig of niet). De esthetiek van ACNE handhaaft de Scandinavische neiging tot understatement, dus u bent op de goede weg als u de voorkeur geeft aan jeans die ontworpen zijn met eenvoud in gedachte. Het beste gedragen met een ensemble van basics, voor rustige, vrije dagen. Ze voeren vijf primaire fit-categorieën uit die je door een nacht in de stad zouden moeten helpen of thuis zouden moeten trappelen.

WINKEL NU

APC

Het Parijse merk APC (Atelier de Production et de Creation, we laten u Google Translate gebruiken) dat in 1987 is geopend voor bedrijven en sindsdien maar liefst veertig collecties heeft opgeleverd. Ze blijven de premium Japanse zelfkant gebruiken, die, als je het nog niet hebt gehoord, niet rafelt of instort vanwege het unieke afwerkingsproces dat alles precies goed houdt. Samen met merken als Edwin en Nudie bieden ze onbewerkte denim die geleidelijk het karakter van je levensstijl aanneemt. Elke avond buiten in de stad zal roadtrip en ontsnapping van de politie zichzelf inprenten op de plooien en vervaging van je spijkerbroek. Natuurlijk, APC is een ander denimmerk dat zijn handen buiten het comfort van een spijkerbroek heeft proberen uit te proberen, maar het is hun jeans waar hun klanten naar terugkeren, en ze zijn de moeite waard als je een beginnende liefhebber bent van Japans geïnspireerde denim.

WINKEL NU

DSquared2

Het is gemakkelijk om te vergeten dat er andere denimfabrikanten zijn die niet in Europa of Japan wonen. Operated door identieke tweelingen, DSquared2 verkondigen een internationale focus met hun slogan 'Born in Canada, woonachtig in Londen, Made in Italty'. DSquared2 zijn absoluut niet ingetogen of bescheiden. Hun spijkerbroeken zijn vaak vervaagd en gescheurd, wat perfect is voor kerels die niet de tijd hebben voor het traditionele inlijmingsproces dat van andere merken vereist is. Ondanks de pre-trash, jaren 90 grunge-esthetiek die ze hebben doorgevoerd, betekent de garantie van hoogstaand Italiaans vakmanschap dat je je geen moment zorgen hoeft te maken over een gespleten kruis.

WINKEL NU

Visvim

Visvim uit Tokio zet de Japanse fascinatie met erfgoed, werkkleding en vijfsterrenvakmanschap voort. Eigenaar en kunstenaar-op-hoofd Hiroki Nakamura handhaaft een woeste toewijding aan vintage uitrusting, en Visvim was de natuurlijke uitbreiding van zijn waardering voor kleding die door de decennia heen zal gaan, en die de eigenschappen van de drager absorbeert. Voor zijn denimcollecties heeft Visvim baanbrekend werk verricht in een ongekend constructieproces genaamd 'Social Sculpture'. Kortom, hij ontdoet denim van zijn individuele garens, alvorens het te reconstrueren tot persoonlijke specificaties die de duurzaamheid van het kledingstuk aanvullen (we begrijpen het niet echt, maar het werkt). Het is geweldig voor denim geeks die de levenslange relatie waarderen die een persoon kan hebben met een spijkerbroek. Vanwege de eigenaardige ambachtelijke productie, geeft Visvim zijn spijkerbroek niet weg. Maar maak je geen zorgen. Als u een paar van deze krijgt, hebt u waarschijnlijk geen andere nodig.

WINKEL NU

Orslow

Orslow houdt niet van het snelle modegame. Weggestopt van denim in Tokio in de Hyogo-prefectuur, is hun missie om te investeren in het kledingconstructieproces op een langzamere, meer overwogen manier die de erfenis van werkkleding respecteert. In hun eigen woorden, presenteren ze 'de antithese van een snel evoluerende samenleving en mode-industrie, en vertragen het'. Orslow behandelt werkkleding ook als een stijl die niet van de radar valt, ondanks de op-en-neergaande bewegingen van modetrends. Een paar Orslow Standard-spijkerbroek kruisen alle juiste vakken en bieden een zelfgemaakt denim, gemaakt in Japan, in een veelzijdig gewicht van 13, 5 oz dat geen eeuw zal duren om in te breken. Beter dan je denimspecialisten op instapniveau, maar het is waarschijnlijk voor u duidelijk worden dat goede denim sowieso nooit een wegwerpaankoop mag zijn.

WINKEL NU

Edwin

Edwin is een spijkerbroek met een lange levensduur, die al sinds '47 actief is. Afkomstig uit het denimmekka Tokyo, wordt de consistentie van Edwin toegejuicht voor het overleven van de turbulente pieken en modetrends van de afgelopen decennia. Hun set wordt vaak gekenmerkt door een ringgesponnen garen. Ik zal je de denim-whizz-mumbo-jumbo besparen, maar dat betekent in feite dat het doek een heleboel meer straf verdraagt ​​dan normale weefsels, zelfs als het een duurder proces is. Ze doen ook jeans van lichtgewicht 8oz naar beroemde, duurzame 16oz-paren, dus er is iets voor elk event - of je nu een go-to-pair nodig hebt voor de zomer of voor de dag van het jaar waarin je thuis probeert te repareren. Kijk uit naar kleine winkelcentra in de stad voor kleine selecties, anders zijn online retailers de beste keuze.

WINKEL NU

Hawksmill Denim Co

Hawksmill Denim Co is een belangrijke herinnering aan het feit dat Japan (nog) geen halfweg fatsoenlijke denimproducten heeft gemonopoliseerd. Hawksmill Denim, ontworpen in het Verenigd Koninkrijk en vervaardigd in Europa, is een erfgoedmerk met een serieus betaalbare prijsklasse, ruim onder de meeste andere merken die voldoen aan dezelfde criteria van erfgoed, vakmanschap en materiaalkwaliteit. Zoals de meeste denimmerken die je tweekleppigen waard zijn, waardeert Hawksmill de geschiedenis van denim. Ze bouwen hun spijkerbroek op vintage Union Special-machines (oude naaimachines), in plaats van geautomatiseerde machines die de voorkeur genieten van concurrenten op de massamarkt. Op dit punt heb je waarschijnlijk het woord 'zelfkant' genoeg gezien om je misselijk te maken, maar HDC neemt geen genoegen met iets minder, en verkiest een gewicht van 14 oz dat een trans-seizoenswaarde heeft.

WINKEL NU

RRL

RRL is Ralph Lauren's kijk op de geschiedenis van het Amerikaanse Westen, een iconische periode uit de Amerikaanse geschiedenis waarop ontelbare films en slecht ontworpen kostuumfeesten waren gebaseerd. Vernoemd naar 'Double RL', zijn vakantieboerderij in het Amerikaanse noordwesten, neemt RRL kleermakerswijzingen van het Amerikaanse oude westen, zonder dat je eruit ziet als John Wayne in The Alamo. Op het gebied van productie geven ze de voorkeur aan Cone Mills-denim. Cone Mills is een van de laatste binnenlandse zelfkantmolens in de Verenigde Staten van Amerika en heeft al 125 jaar of korter geleden in de behoeften van een hongerige Amerikaanse markt gediend, zodat zij hun bedrijf kennen. Gezien Cone denim een ​​definieerbare oorsprong heeft in het ondersteunen van de Amerikaanse werknemer, verdient de erfenisclaim van RRL daarom een ​​tweede blik. RRL biedt voorgewassen en onbewerkte opties, dus je hebt geen limiet voor stijl.

WINKEL NU

Tips om de beste pasvorm voor jeans te krijgen

Denim is ontworpen om te vormen naar het lichaam - strekt zich uit terwijl vouw en onregelmatigheden worden gevormd naarmate de dagen van slijtage zich ontvouwen. Jeans moeten comfortabel zitten zonder afbreuk te doen aan stijl en enigszins gestroomlijnd blijven, wat wordt versterkt door je ware pasvorm of tailleomvang te kennen (meet net onder het niveau van de zee of aan de bovenkant van je heupbot en plaats één vinger tussen je lichaam en het meetlint om beweging mogelijk te maken).

Als je dat in gedachten houdt, zijn dit de belangrijkste manieren om op te letten en hoe ze in je garderobe kunnen worden verwerkt.

Skinny Fit-jeans

Skinny is voor dunne benen.

Skinny jeans zijn degenen die heel nauw aansluiten - van de heup tot de dij en de basis van de enkel. Beste voor jongens met meer slanke, op-en-neer frames. Hoewel het silhouet zijn modieuze schaatsbroek heeft verloren met slanke en ontspannen snitten in populariteit, moeten skinny's mager worden gedragen, dus ga voor het formaat dat u gewoon kunt opmaken.

De jeans ziet er geweldig uit met een longline tee en retro sneakers voor een urban vibe of met bijgesneden bikerjack en Chelsea-boots wanneer rock chic wordt doorgevoerd.

Tip: draag je nieuwe skinny jeans rond het huis (luieren op de bank) om het natuurlijke rekproces te versnellen. Ze zullen in een mum van tijd klaar zijn voor hun openbare slijtage.

WINKEL SKINNY JEANS

GERELATEERD: Beste sneakers voor heren

Rechte / slim-fit jeans

Onze voorkeur past hier bij D'Marge

Rechte / nauwsluitende jeans rijden goed met de meeste lichaamstypen, maar zitten vooral goed bij jongens met het fit en atletische lichaamstype. De jeans moet de dijen, knieën en kuiten lichtjes omarmen, terwijl ze rond de enkels loskomen. Skinnier guys kunnen deze stijl ook dragen als een manier om een ​​meer casual comfort-look aan te nemen. Combineer met een effen wit T-shirt en Chukka-laarzen of een getailleerde blazer en schone derby-schoenen voor de nacht.

Tip: Slanke fit-maatvoering moet dichter bij 'true-fit' worden gekocht. Er zal minder na-stretch zijn in vergelijking met skinny jeans, vanwege een lossere pasvorm in het algemeen, dus de jeans moet zich al fit-klaar voelen rond de taille alvorens te kopen.

WINKEL STRAIGHT DENIM MERKEN

Relaxed / Loose Fit Jeans

Chill, winston

Deze pasvorm is geschikt voor jongens met meer dikke boven- en even vollere benen. De ontspannen / losse pasvorm valt praktisch recht naar beneden vanaf de taille, hangt natuurlijk en in lijn met de beenvorm van de drager. Een meer casual look dan andere trendy, donkerdere jeans-jeans met een versleten relaxte pasvorm. Rol de manchetten om het bredere been meer vorm te geven en de enkel.

WINKEL ONTSPANNEN DENIM

Tip: koop deze pasvorm zoals je zou doen bij het winkelen voor een normale broek. Je zou in staat moeten zijn om je gordel vast te maken zonder de heupen te bundelen. Rol de enkels niet goed uit zodat ze direct smaller worden en voeg meer vorm aan de pasvorm toe.

Typen jeans en spijkerbroek

De meeste denim begint het leven rauw, ziet er donker en inktachtig uit totdat het is gewassen en behandeld. Naast zwarte, grijze en veelkleurige denim (die we niet echt onderschrijven), zijn hier de belangrijkste blauwe wassoorten waar je op moet letten:

Klassieke Wash Jeans

Klassieke vibes

De klassieke wassing, ook wel je gemiddelde blauwe jean-kleur, is de veiligste en meest aanvaardbare denimkleur. Om deze look te krijgen, wordt ruwe denim gespoeld en vervolgens bleekmiddel toegevoegd om de kleuring te verzachten. Een klassieke wassing is het beste voor meer casual jeans (ontspannen pasvorm en klassiek) gedragen voor meer off-duty gelegenheden.

WINKEL KLASSIEKE JEANS

Vintage jeans

Old school cool

Ontworpen voor wie ouderwetse dingen wil - nu neemt vintage wash de tijd om een ​​nieuw spijkerbroekje in te breken (iets dat jaren kan duren). Deze denim wordt 'distressed denim' genoemd en wordt onderworpen aan een krachtige spoeling (afhankelijk van hoe licht de uiteindelijke kleur zal zijn) en aan het schuren aan de naden, knieën en dijen.

Deze stijl ziet er cool uit met vervaging, gaten en zelfs smaakvolle scheurtjes.

Dark Rinse Jeans

Donkere dagen

Dark rinse jeans liggen dicht bij de oorspronkelijke ruwe start van de onbehandelde denim, maar zijn een of twee keer gewassen om de kleur te behouden, maar verliezen de stijfheid die hoort bij onbewerkte denim. Vaak met variatieschaduwen rond de naden, knieën en zakken, doet het donkerblauwe van deze denim zoals een zwarte broek zou doen. Een perfecte kleur voor een skinny jeans met een licht denim jack of met een blazer in een klassieke pasvorm voor meer smart casual tijden.

De andere donkere variant is je standaard zwarte spijkerbroek. De kleurtoon wordt bereikt door de jeans te verven en zorgt voor een direct geklede look, vooral wanneer deze wordt gedragen als onderdeel van een geheel zwarte outfit.

Raw / Selvage

Geef deze tijd om in te breken

Dit is denim, ongewassen (onbewerkt), compact en stijf. Selvage denim is wanneer de twee uiteinden van een katoenen rol worden gebruikt om jeans te maken, waarvan slechts een handvol paren kan worden gemaakt, gesignaleerd door een paar witte parallelle lijnen op de manchet. Het is een versie van raw en is een unieke benadering van denim.

Ruwe jeans is als antiek in die zin dat ze jaren mee kunnen gaan en maandenlang tekenen van slijtage vertonen. Omdat ze donker zijn, zijn ze geweldige alternatieven voor wollen broeken of slimme chino's. Vouwen vormen gemakkelijk wanneer ze worden gedragen als een dunne of slanke pasvorm en voorkomen dat de jeans in de eerste zes maanden te veel wordt gewassen.

WINKEL RUW DENIM MERKEN

Laatste woord

Jeans zijn een statement van zelfexpressie, bieden comfort en geven een casual coole uitstraling aan elke outfit van elke dag. Met een donkerdere kleur en een taps toelopende pasvorm, kunnen ze zich ook 's nachts verkleden. Dus doe je denimonderzoek. Denim gaat over het eenvoudig houden van dingen, het minimaliseren van verfraaiingen, logo's en willekeurige plekken of stiksels. Als het gaat om de beste jeansmerken voor mannen, neem dan de tijd om te weten welke stof en pasvorm het beste aansluiten bij uw levensstijl en lichaamstype.

Interessante Artikelen

Een fotografische geschiedenis van videogamecontrollers

The Best Dressed Men From The Week That Was Feat. Jeff Goldblum, A $ AP Rocky & Pierce Brosnan

The Streets Of Florence: Pitti Uomo 88 - Street Style - Dag 3

De beste blazers en merken voor mannen die nu te koop zijn