Een gids voor het kopen van de perfecte wintergeur

Anonim

Net zoals mannen hun kleding veranderen met de wisseling van seizoenen, is het afwisselen van je geur even belangrijk.

Waarom vraag je dat? Waar zomergeuren bij voorkeur fris en verkwikkend zijn, moeten wintergeuren zich als een sjaal van kasjmier om je heen wikkelen en een gevoel van warmte tegen je huid oproepen.

In de overgangsfase van de koudere maanden, nu is het de perfecte tijd om deze frisse nieuwe geuren te ontdekken en een uitgesproken krachtige geur te introduceren die je garderobe drastisch zal verbeteren.

Waar te beginnen

Hitte veroorzaakt geur om de huid te verdrijven, waardoor elke geur die je draagt ​​wordt versterkt. Daarom raden we aan dat geur altijd op de pulspunten wordt aangebracht, omdat dit de plek is waar je huid het warmst is. Heb je je ook ooit afgevraagd waarom je frisse citrus blijft hangen in de zomer, maar in de winter niet zo ver gaat? Daar zijn een aantal redenen voor.

Ten eerste verdoezelen we ons lichaam meer in de winter, dus onze huid is minder zichtbaar. Vanwege de koudere lucht zal een geur ook niet zo goed om u heen diffunderen als in de warmere seizoenen. Geur hecht ook goed aan een vochtige huid en bij koeler weer is onze huid van nature droger. Vandaar dat dit het de perfecte tijd maakt om de meer headier geuren te verkennen.

Herfstgeuren moeten nog knapperig zijn, dus op zoek naar aromatische of fougaarse geuren. Als de temperatuur nog verder daalt, denk dan eens aan rijke houtachtige geuren - die je het gevoel geven dat je voor een brandend kampvuur zit dat je single malt whisky verzorgt.

Beste geuren voor koudere maanden

P Frapin et Cie 1697

Als een eerbetoon aan haar grootvader, Pierre Frapin, begon Béatrice Cointreau met P Frapin et Cie om het intieme gevoel van haar ouderlijk huis te herscheppen. De geurencollectie doet denken aan de warmte, het fruit, de bloemen, de zolders en de eenvoudige genoegens uit haar jeugd die de ziel van het landgoed van de familie kleurden in het hart van de regio Cognac. 1697 is een rijke en natuurlijk, booze geur met kruidige tonen van rum, leer en cognac.

Feuilles de Tabac door Miller Harris

Dit is de geur die elke man moet hebben. Ik garandeer dat elke vrouw je nek wil noppen als je deze geur draagt. Ik werkte vroeger voor Miller Harris in Londen en ik zou deze geur alleen schenken aan mannen die ik waardig achtte om deze kracht op te leveren.

Miller Harris is een ambachtelijk merk uit Londen en parfumeur Lyn Harris maakt geuren die traditioneel worden geïnspireerd door een moderne twist. Feuilles de Tabac is warm en licht geneeskrachtig met tabaksbladeren, Cubaanse cascarillo-olie en Maleise patchoeli. Heer, wees voorzichtig. Dames, pas op als je man deze geur draagt.

Black door Comme de Garcons

Zwart is de ideale wintergeur als je niet bang bent om moedig te zijn in je geurkeuze. Het is rokerig, donker en zoals de meeste Comme de Garcon-geuren zeer ongebruikelijk. Leer, berkenteer en peperhout maken deze geur verslavend, maar toch vreemd kalm. Als je van lichte mariene geuren houdt, is Black niet iets voor jou.

Tips om je wintergeur de laatste te maken

Er zijn vijf belangrijke tips om het beste uit je winterse geur te halen en het is geen raketwetenschap.

# 1 Kies een zwaardere geur
Zwaardere geuren beter bij het snijden door de koude, droge lucht.

# 2 Gebruik een bijpassende bodywash of deodorant
Wat je nooit wilt is twee sterke geuren die elkaar botsen en compromitteren. Gebruik een neutrale body wash of deodorant om ervoor te zorgen dat alleen de geur de ster van de show is.

# 3 Hydrateer de huid voorafgaand aan de applicatie
Of het nu gaat met een bijpassende vochtinbrengende crème of een ongeparfumeerde crème, het helpt ook. Mijn favoriet voor mannen is vochtinbrengende crème in een blikje, zoals Vaseline. Het is erg mannelijk - gewoon sproeien en wegwezen. Niet nodig om in te wrijven.

# 4 Breng je parfum op je sjaal of haar aan
Dit zal de geur herhalen op plaatsen waar het het belangrijkst is voor uw potentiële date (s).

# 5 Kies een Eau de Parfum of parfum in de koudere maanden
Dit zal beter bestand zijn tegen de kou dan die van Keulen voor de warmere maanden.

Interessante Artikelen

Een fotografische geschiedenis van videogamecontrollers

The Best Dressed Men From The Week That Was Feat. Jeff Goldblum, A $ AP Rocky & Pierce Brosnan

The Streets Of Florence: Pitti Uomo 88 - Street Style - Dag 3

De beste blazers en merken voor mannen die nu te koop zijn