Guerlain L'Homme Idéal: intens, sensueel en verfijnd

Anonim

Magie gebeurt wanneer je twee iconische parfumeurs in een kamer plaatst. Of dat deed het toen Guerlain meesterbreinen Thierry Wassy en Delphine Jelk samenwerkten aan de nieuwste herengeur van het Franse label, L'Homme Idéal.

Opvallend en ietwat magnetisch, Guerlain L'Homme Idéal combineert boeiende amandel met specerijen en een gedistingeerde bergamot voor een houtachtige maar oosterse geur die je aandacht bij eerste snuif echt trekt.

De kern van L'Homme Idéal wordt verder versterkt door de elegante Bulgaarse roos, een vertederende mix van leerachtige tonen, tonkaboon en sandelhout en tenslotte versterkt door wierook en de beroemde vanilletint waar Guerlain zo bekend om is geworden.

Guerlain is ook een van de weinige parfumhuizen die deze vanilletint gebruiken, een belangrijk ingrediënt dat is verkregen door het laboratorium Orphin, dat een techniek gebruikt die erin bestaat de peulen in kleine stukjes te snijden en in alcohol te dompelen totdat de geur het opneemt. een mooie warme, oranje kleur.

"Met een getrouwe weergave van de originele vanillepeul en het bedwelmende stroperige facet, verhoogt en veredelt het de hele geur, van de top tot de basisnoten", zegt meester-parfumeur Thierry Wasser.

Opgenomen in een onmiskenbaar mannelijke taupekleurige fles met vierkante schouders, is L'Homme Ideal van Guerlain het soort verleidelijke en bewonderenswaardige geur die ongetwijfeld de hoofden van vrienden en geliefden zal veranderen.

GERELATEERD: 5 essentiële houtachtige geuren voor mannen
GERELATEERD: 5 essentiële oosterse geuren voor mannen

Interessante Artikelen

The Fittest Women op Instagram - deel 3

Airbus onthult 'Day & Night' First Class-suite, compleet met een lepeltje

Etihad Airways onthult Airbus A380 en Boeing 787 interieurs

Ervaring: Four Seasons, Sydney - luxe hotel