Gucci's Charlie Sheen Inspired Camp-Collar Shirts maken een comeback

Anonim

Remember Two & A Half Men ? Charlie Sheen en Jon Cryer en hun wonderbaarlijk disfunctionele broederlijke relatie. Vergeet niet de krankzinnige meltdown van Charlie Sheen die leidde tot de uiteindelijke ondergang van de show. Charlie's shirts waren waarschijnlijk het meest gedenkwaardige deel voor ons. Ze waren ergens in de buurt van een bowlingbaan uit 1980 in Midden-Amerika.

Het lijkt er nu op dat mode (zoals altijd het geval is) de cirkel rond is. Gucci heeft hun eigen Amerikaanse diner / garage-geïnspireerde kamp-kraag shirt uitgebracht om dit moment te vieren (niet echt). Het shirt heeft een gewaagde blauw / witte streep, rode en blauwe biezen en Gucci-merkpatches aan de voorkant.

Retro-geïnspireerde bowling-shirts hebben een behoorlijke comeback gemaakt en Gucci's stijlvolle optie zou je kunnen verleiden om mee te doen met de lokale competitie.

Dit proefmodel met korte mouwen zal zeker een gewaagde uitspraak doen in elke garderobe in de warmere maanden of het handig houden voor je volgende door vet geïnspireerde soireé. Het kan van jou zijn van MR.PORTER voor een luie AU $ 1, 044.

WINKEL NU

Interessante Artikelen

35+ Amazing Dining Room Ideas & Inspirations

Deze Sydney Valet Driver laat je zien hoe je een Porsche van $ 300.000 niet parkeert

Beste geklede mannen van de week die een prestatie was. David Beckham, Ryan Reynolds & Idris Elba

In de luchtvaartmaatschappij van het Noord-Koreaanse dictaat die maar op twee bestemmingen vliegt