Grooming Brands die u niet kende waren Australisch

Anonim

De kans is groot dat als u dit leest, u al behoorlijk veel aandacht besteedt aan uw verzorging, en terecht. Niettemin vallen veel te veel mannen in de valkuil van het kopen van goedkope koopjesproducten van hun plaatselijke supermarkt of het betalen van exorbitante bedragen voor designer huidverzorging in een opzichtig warenhuis.

Gelukkig, net als alcohol, kleding en zo ongeveer alles wat de moeite van het hebben waard is, zijn een groot aantal gepassioneerde ambachtslui van hier in Australië begonnen met het veranderen van het spel, het produceren van hoogwaardige verzorgingsproducten die toegankelijk zijn voor alle mannen onder de grond. .

PATRICKS

Een contender van wereldklasse

Gelukkiger dan een gemiddeld haarproduct dat je ooit op een supermarktschap zult vinden, is PATRICKS de wereld van luxe herenverzorging opgevaren met zijn eigen specifieke smaak van flair en mannelijkheid. De man achter de naam is Bondi local en entrepreneur, Patrick Kidd. Na zijn eigen kapper te hebben gehad en getuige te zijn geweest van het feit dat mannen voortdurend middelmatige producten moesten gebruiken, besloot Kidd zijn eigen zoektocht te beginnen om perfecte mannelijkheid te creëren. De PATRICKS lijn van haarstylingproducten werd uiteindelijk geboren met een serieuze toewijding voor het leveren van onberispelijke haaresthetiek en vitaliteit via een moeilijke geheime formulering. Naast haarstylingproducten, doet PATRICKS ook shampoo en conditioner met gerenommeerde internationale dealers, variërend van MR PORTER tot Barneys NY.

KOPEN

Gentlemen's Brand Co.

Een focus op aandacht voor detail

Gentlemen's Brand staat al een tijdje in de voorhoede van de Aussie-verzorgingsscène en de reden daarvoor ligt grotendeels in hun toewijding aan elk ingrediënt dat ze in hun producten stoppen. Hun totale aanbod is een liefdevol vervaardigd, maar relatief eenvoudig assortiment huidverzorging. Denk aan een dagelijkse vochtinbrengende crème met Kakadu-noot, biodynamische Macadamia-olie en biologische botanische oliën uit het hele land.

KOPEN

Uppercut Deluxe

Geboren uit een gebrek aan betrouwbare keuzes

Zoals iedereen die in de jaren negentig een knipbeurt had gehad, je zou vertellen dat het land met fatsoenlijke mannen haarverzorgingsproducten relatief baron was. Uppercut werd geboren uit dit vacuüm, het product van twee Queenslanders die gefrustreerd waren over het gebrek aan lokale kwaliteitsproducten die past bij de old-school kapperszaak die ze wilden runnen. De rest is geschiedenis en Uppercut is een van de meest populaire haarverzorgingsproducten voor mannen (en nu huidverzorging) in Australië. De kans is groot dat u Uppercut in minstens één winkel of kapperszaak heeft verkocht, maar vergis u niet. Het is nog steeds een kwaliteit uitrusting.

KOPEN

Charles + Lee

De nieuwe jongen in de buurt

Charles + Lee, een absolute nieuwkomer ter plekke, ontplofte ongeveer een jaar geleden met het doel om huidverzorging effectief, betaalbaar en vooral vrij van marketingjargon of bullshit in welke vorm dan ook te maken. Het volledige assortiment van Charles + Lee is wreedheidvrij, gemaakt in Melbourne van biologische, natuurlijke ingrediënten en alleen gemaakt met RSPO-gecertificeerde duurzame palmolie. Wat kan je nog meer vragen?

KOPEN

Grown Alchemist

Ontworpen voor beide geslachten

Terwijl Grown Alchemist meer een allesomvattend huidverzorgingsmerk is voor beide geslachten, maakt hun hele filosofie hen toch een vermelding waard. Grown Alchemist combineert een vurig verlangen om de beste botanicals in al hun producten te injecteren met een felle wetenschappelijke vastberadenheid die elk aspect van de manier waarop het Grown Alchemist-assortiment samenkomt, beheerst. Zelfs de flesmaterialen zijn zorgvuldig gekozen om ervoor te zorgen dat niets hun zorgvuldig vervaardigde brouwsels besmet.

KOPEN

Hunter Lab

Gemaakt om eenvoudig en effectief te zijn

Een ander Melbourne-gebaseerd merk, Hunter Lab, werd geboren uit de wens om de mannenhuidverzorging opnieuw eenvoudig, mannelijk en effectief te maken. Geïnspireerd door het soort stijl en verpakking dat alleen uit een plaats als Melbourne kon komen, is Hunter Lab's hele assortiment ontworpen om het gezicht van een man te herstellen voor de geldmaker door de beste natuurlijke ingrediënten te gebruiken.

KOPEN

King Brown

Een favoriet uit Australië

Beroemd als zijn naamgenoot, is King Brown Pomade hard op weg een favoriet pomade-merk te worden rond de kappers en badkamers van Australië. Elk blikje King Brown wordt in Australië gegoten, met een reeks klassieke en matte afwerkingen die bij je smaak passen.

KOPEN

Milk & Co.

Van de man die talloze gouden Olympische medailles heeft

Ondanks wat we eerder zeiden over merken voor het verzorgen van supermarkten, lijdt het geen twijfel dat Milk & Co, geesteskind van de Australische Olympische zwemkampioen Michael Klim, de afgelopen 9 jaar grote golven heeft gemaakt in de wereld van de huidverzorgingsproducten voor mannen. Nog steeds gemaakt in Australië en gemaakt van 95% natuurlijke, op de zee gebaseerde ingrediënten, biedt Milk & Co het perfecte instapmodel voor elke man die op zoek is naar een goede verzorging van zijn huid zonder de bank te verbreken.

KOPEN

Moed

De viking-verbinding

Valor neemt de Viking-benadering van scheren en baardverzorging, zoals blijkt uit de verpakking met de Scandinavische thema's. Wat betekent de Viking-aanpak? Het betekent natuurlijke, organische, tijdloze producten die traditionele borstel- en scheermesscheren ondersteunen. Elk Valor-product, van hun scheerzeep tot hun lichaamswas, is handgemaakt in Byron Bay en vrij van Palmolie, chemische geuren, parabenen of synthetische schuimmiddelen.

KOPEN

Interessante Artikelen

The Fittest Women op Instagram - deel 3

Airbus onthult 'Day & Night' First Class-suite, compleet met een lepeltje

Etihad Airways onthult Airbus A380 en Boeing 787 interieurs

Ervaring: Four Seasons, Sydney - luxe hotel