De Parijse pauze van Givenchy is de zoete geur van ontsnapping

Anonim

Elke man van stijl verdient een pauze. Een moment om te stoppen, te ademen en een time-out te nemen. De nieuwste herenparfum van Givenchy geeft je dat, in een 'Parijse vakantie'.

Stel je voor: een man die zijn hectische leven achter zich laat voor een heerlijke escapade langs de Seine. Hoofden draaien, en voorbijgangers zijn evenzeer gefascineerd door zijn nonchalance en zijn elegantie als hij nooit het belangrijkste uit het oog verliest: goede manieren en stijl.

Givenchy's Parijse vakantie is het frisse, bosrijke pad achter deze heer - de zoete geur van ontsnapping. Bij de eerste keer ruiken is Parisian Break onmiskenbaar zoet met een natuurlijke uitstraling van petitgrain citroenmelanges en een frisse, bijna zoute seaspray van Nepalese munt.

Een aromatisch hart van salie verlengt de frisheid van de geur, zich ontvouwend als een charmante glimlach in een sensuele houtigheid, zoet gepraat door elegante Haïtiaanse vetiver en ambroxan.

De fles in kristalhelder lichtblauw is versierd met een schets van de Sein, in de buurt van l'Ile de la Cité waar de kathedraal van Notre Dame is gevestigd.

Verre van de kunstjes van het wereldse leven, is de Parijse onderbreking van Givenchy voor de reizende heer die verlangt naar intense vrijheid, grenzeloze onbezonnenheid en een vorm van overgave. Er gaat niets boven een goede dag vrij.

Interessante Artikelen

The Fittest Women op Instagram - deel 3

Airbus onthult 'Day & Night' First Class-suite, compleet met een lepeltje

Etihad Airways onthult Airbus A380 en Boeing 787 interieurs

Ervaring: Four Seasons, Sydney - luxe hotel