Gianluca Vacchi & Patrick Schwarzenegger zijn de best geklede heren van deze week

Anonim

Net toen je dacht dat dubbele denim in 2001 een trieste en eenzame dood met Justin Timberlake was gestorven, komt het in 2017 opnieuw met wraak.

In de editie van best geklede mannen van deze week laten Gianluca Vacchi mannen zien hoe je dubbele denim op de juiste manier rockt, Patrick Schwarzenegger die voorstander is van de coltrui en double-breasted suitcombo en Dave Franco die bewijst waarom hij een van de stijgende stijlfiguren van deze generatie is.

James Bay voegt zich ook bij het gewas met een geheel nieuwe look, waarbij de Engelse zanger zijn kenmerkende sloten ziet verdwijnen voor een meer jonge Johnny Depp-look. Jim Chapman en Common sluiten het beste van deze week af, gekleed in indrukwekkende koude seizoen-threads, die mannen een hernieuwde liefde voor tartan en Valentino-kicks zullen geven.

1/6

Gianluca Vacchi

De Italiaanse playboy-magnaat is verdwenen waar mannen zelden durven met een dubbele denim outfit die goed wordt gedaan.

2/6

Patrick Schwarzenegger

De jonge Schwarzenegger begint zijn eigen plek in Hollywood te smeden. Een double-breasted pak en een coltrui is geen slechte manier om te beginnen.

3/6

Dave Franco

De jongere Franco is ook de beter geklede Franco.

Interessante Artikelen

Smart Casual is officieel dood - zo draag je de dresscode in 2018

2016 Met Gala: Best Dressed Men (& weirdest. Ja, Kanye)

Cool Home Office-ideeën die ervoor zorgen dat je ervan geniet elke dag te werken

Donald Glover laat je zien hoe je korte shorts draagt ​​zonder het publiek te beledigen