Waterdicht advies Elke man moet vermijden dat hij een slecht kapsel krijgt

Anonim

Gisteren kreeg ik een heel schijt scheef kapsel. Het was 30 minuten en duizenden follikels kom ik nooit meer terug. Wat de zaken erger maakt, het had voorkomen kunnen worden als ik het had uitgesproken. Voor de goede orde, ik ging terug om het te laten repareren. Dat maakte het nog erger.

Een goed kapsel daarentegen is een verhelderende ervaring. Het leven verandert, zelfs. Het soort van levensveranderend dat maakt dat je op Oprah wilt gaan en op een bank springt terwijl je erover praat.

De geheimen om een ​​banksprong te krijgen, zijn voorbereiding en communicatie. Eerst weten wat je zoekt. Een geweldig kapsel zal:

  • Trek de aandacht weg van minder gewenste gelaatstrekken en verbeter je beste eigenschappen
  • Geen lijnen, donkere vlekken of andere zichtbare afbakeningspunten hebben
  • Volg je natuurlijke haarlijn zo veel mogelijk
  • Ziet er goed uit met of zonder product, hoewel het er met een beetje hulp nog steeds best uit kan zien

Ik zit midden in het krijgen van een slecht kapsel pic.twitter.com/MKOoIDl26K

- ⚡️Sushie Monster⚡️ (@Sushiemonster) 27 maart 2018

Weet wat bij je past (voordat je naar binnen gaat)

Dit is een van die zeldzame keren dat je in de spiegel naar jezelf staren een ander doel dient dan je ijdelheid verzorgen. Maak kennis met de geometrie van je gezicht voordat je een knipbeurt kiest.

Verschillende gezichtsstructuren zijn geschikt voor verschillende haarstijlen, dus houd rekening met de vorm en grootte van uw gezicht, hoofd, haarlijn en de achterkant van uw haar. Als je weet hoe je haar groeit en op je hoofd zit, is het veel gemakkelijker om de sprong te wagen en iets nieuws te proberen. Neem gerust een paar selfies, als het helpt. We vertellen het niet.

Pro-tip: een goede stylist kan hierbij helpen. Een kapper die zijn spullen kent, kan u de juiste snit aanraden voor uw hoofdvorm en haartype. Als je iemand vindt die je kunt vertrouwen, hou je vast voor je leven - je hebt een van de jackpots voor het verzorgen van mannen geraakt.

Laat je inspireren (voordat je naar binnen gaat)

Hoewel alles hierboven van belang is, is het ook nuttig om aan tafel te komen (eigenlijk, maak die "stoel") met iets specifieks in gedachten. Wiens haar is zo goed, je hebt serieus overwogen om ze te scalperen en hun haar chirurgisch aan je hoofd vast te maken? Neem een ​​foto mee voor je stylist (laat de scalpel thuis). Een goed idee hebben van wat u wilt bereiken maakt het voor u beiden gemakkelijker.

Pro-tip: houd hem dicht bij huis. Als je dik, krullend haar hebt, breng dan geen foto van iets goeds en steils. Werk met je natuurlijke haar, niet er tegenin. Je zult jezelf veel leed besparen als je op zoek bent naar haarspiratie van heren met vergelijkbare haartypes, haarlijnen en gezichtsvormen.

GERELATEERD: 20 galerieën van kapsel voor mannen Inspiratie

For Goodness Sake Speak Up

Je vriendin bedoelt het goed als ze je stijladvies geeft, maar beleefd weigert haar input (en als al het andere faalt, herinner je haar aan de sceptische pasvorm die ze zou gooien als je zou proberen te beslissen welke schoenen en tas bij de jurk passen die ze draagt ).

Misschien probeert ze je in een idealistisch beeld in haar hoofd te veranderen dat in werkelijkheid helemaal niet praktisch of vleiend voor je is.

Evenzo, wees niet bang om met uw cutter te praten. Als de snee die je krijgt niet lijkt te zijn wat je hebt afgesproken, zeg dan iets. Hoe sneller je een kapper laat weten dat dingen uit de koers raken, hoe makkelijker ze terug kunnen keren naar de goede. Eén verkeerde knip is te redden.

Alle foute snippers spellen bepaalde folliculaire doom en moeten mogelijk nog een keer teruggaan.

Heb een goed gevuld arsenaal aan producten

Een goede besnoeiing krijgen is slechts een deel van het proces. Je loopt de salon uit alsof je over de rode loper loopt, geknipt en gestyled tot in de perfectie, maar het harde werk van je kapper zal worden gewist zodra je onder de douche springt, naar de sportschool gaat of een bijzonder sterke windstoot tegenkomt van wind. Verzamel alle basisproducten voor hairstyling die je nodig hebt om je nieuwe look intact te houden.

Pro Tip: haal de low-down van je stylist voordat je weggaat. Hij kan u precies vertellen wat u nodig hebt om de salon-frisse look te repliceren en ervoor te zorgen dat u naar huis gaat met producten die uw haartype aanvullen.

GERELATEERD: De zijn de beste mannen haarproducten op de markt vandaag

Regel regelmatige optimalisatieprogramma's

Tijdigheid is naast (sex) godsvrucht. Wat een professionele atleet van een hobbyist in het weekend onderscheidt, is oefening en toewijding; wat een goed verzorgde man van een rookie scheidt, is onderhoud. Je bereikt de bovenste regionen niet zonder het werk in te zetten. Een goede stylist zal waarschijnlijk elke 4-6 weken een afspraak aanbevelen om je dandy te laten lijken, maar check in voordat je vertrekt voor de details van je onderhoud.

Worst Case Scenario: Dus je hebt een slecht kapsel? Het goede nieuws is dat het terug zal groeien. Het andere goede nieuws is dat je het kunt oplossen. Het slechte nieuws is dat het repareren van een mislukte snee een serieuze vaardigheid vereist - met andere woorden, laat het repareren door de man waar je naar toe zou moeten gegaan zijn, en probeer het zelf niet tenzij je van plan bent om Bruce Willis kaal te worden .

Interessante Artikelen

The Fittest Women op Instagram - deel 3

Airbus onthult 'Day & Night' First Class-suite, compleet met een lepeltje

Etihad Airways onthult Airbus A380 en Boeing 787 interieurs

Ervaring: Four Seasons, Sydney - luxe hotel