Floyd Mayweather maakt een einde aan het plaatsen van strippers en laat in plaats daarvan $ 18 miljoen zien

Anonim

Trawl door Floyd 'Money' Mayweather's social media-feed en je zult vaak worden begroet met momentopnamen van het leven van een gemiddelde multi-miljonair. Snelle auto's, snelle jets en gratis displays van consumentisme.

Tentoonstelling A.

#mood video credit: @moneyyaya Muziek door: @otgenasis

Een bericht gedeeld door Floyd Mayweather (@floydmayweather) op 1 juni 2018 om 16:36 PDT

Wanneer Mayweather niet meedogenloos zijn eigen stripper-imperium op Instagram duwt, kan hij worden gevonden met zijn nieuwste bling. En die nieuwste versie brengt het concept van mannelijke sieraden naar een geheel nieuw niveau met een prijskaartje van US $ 18 miljoen.

Gemaakt door het in New York gevestigde Jacob & Co., "The Billionaire" horloge met 260 karaat smaragd geslepen diamanten geflankeerd op de riem en het gezicht. Ten tijde van de onthulling in 2015 beschreef online kijkuitgave A Blog to Watch het als een stuk waarin "Comfort echt niet ter zake doet".

"Geen enkele koning prees ooit het gemak van het dragen van een zwaar stuk verguld metaal op hun hoofd", gaat het verder.

"Als u de bevoorrechte persoon bent die de miljardair Jacob & Co. draagt, dan geloof ik dat u daartoe verplicht bent om de mensen om u heen te waarschuwen voor wie u bent, en die verplichting strekt zich uit tot zijn grote omvang en omtrek .”

Dit is mijn nieuwe uurwerk, het heet "The Billionaire Watch". Als je het niet weet, google Billionaire Watch. Dat is $ 18 miljoen op het prijskaartje. Ik heb dit horloge gekocht bij de beste juwelier ter wereld, zonder twijfel @ tadashi1980. Hij heeft betere prijzen dan elke andere juwelier waar ik ooit zaken mee heb gedaan en vertrouw me, ik heb sieraden gekocht van elke juwelier in NYC, Vegas, LA, Detroit, Houston en Miami. Vanaf nu koop ik alleen bij @ tadashi1980 vuur je juwelier en huur @ tadashi1980 Volg nu zijn pagina.

Een bericht gedeeld door Floyd Mayweather (@floydmayweather) op 27 juni 2018 om 07:53 uur PDT

Uiteraard is het horloge op geen enkele manier subtiel. Het meet in een enorme 58 x 47.5mm en wordt aangedreven door een exclusieve Jacob & Co. skeleton handmatige kronkelende kaliber Tourbillon beweging. Mayweather nam ook de toegeeflijke gelegenheid om zijn nieuwste juwelier te prijzen, die hij nu claimt als "de beste juwelier ter wereld" dankzij een onverslaanbare deal.

Interessante Artikelen

The Fittest Women op Instagram - deel 3

Airbus onthult 'Day & Night' First Class-suite, compleet met een lepeltje

Etihad Airways onthult Airbus A380 en Boeing 787 interieurs

Ervaring: Four Seasons, Sydney - luxe hotel