Fitness-expert onthult het geheim van geripte twintigers

Anonim

Jongeman, het is tijd dat we een praatje maken. De frivole jaren twintig is een decennium vol (mis) avontuur, experimenteren en uitgroeien tot een man. Op deze reis wordt het twintig-iets menselijke lichaam geconfronteerd met een aantal tegenstanders, vaak zelf toegebracht en volledig te vermijden. Maar dat is waar jong zijn over juist is?

We spraken met twee experts op het gebied van gezondheid en fitness om de dringende kwestie aan te pakken van wat er in de jaren twintig vaak met je lichaam gebeurt en hoe je erop kunt letten om ervoor te zorgen dat het tot ver na je dertigste probleemloos kan worden geactiveerd.

Stel een routine in en blijf erbij

Het is niet onze bedoeling om moederlijk te zijn bij D'Marge, maar als een gekwalificeerde fitnessexpert benadrukt dat het nodig is om een ​​spelplan te houden, moet je waarschijnlijk opletten. Jordan Ponder, wie de oprichter is van Transform Health in Sydney, zegt dat de grootste zorg voor mannen in de twintig is om een ​​sociaal leven te balanceren met regelmatige lichaamsbeweging. Laat je niet misleiden door te denken dat je lichaam het pak slaag kan nemen omdat het op zijn best is.

"Je stuitert terug, maar dat komt omdat de stress niet zo hoog is", zegt Ponder. "De dingen zullen vanaf het einde van de twintig een tol gaan eisen als stress en verantwoordelijkheden toenemen". Denk aan het kopen van onroerend goed, het nemen van de dagelijkse druk van het werk en het beheren van relaties.

Als het erom gaat het lichaam van de twintiger in topconditie te houden, is het van vitaal belang dat je elke dag minstens een uur intens genoeg traint. Dit kan in de vorm van een gym-sessie, een run of een duik komen. Dit zorgt ervoor dat de energieniveaus consistent blijven in een tijd waarin het metabolisme van een man in de late jaren twintig sterk vertraagt.

Simpel gezegd: "zorg voor een routine waar je verantwoordelijk voor bent. PT-vergaderingen, persoonlijke lessen die u in hebt geboekt, kunnen niet missen, dinsdag fietsen

.

verantwoording afleggen via routine is belangrijk ".

Boost je dieet

Als u uw dieet uit de jaren twintig controleert, zorgt u ervoor dat uw lichaam alle voedingsstoffen heeft die het nodig heeft om uw immuunsysteem te stimuleren. Een grote misvatting van jongens in deze leeftijdscategorie is hun sterftecijfer.

Een gezond en uitgebalanceerd dieet is voldoende om ervoor te zorgen dat gemakkelijk te vermijden ziektes op afstand worden gehouden. "Dieet wijs, ontbijt elke ochtend in de ochtend. Iets wat je jezelf kunt maken in tegenstelling tot uit eten gaan, wat tegenwoordig een trend wordt, "zegt Ponder.

"Beperk ook de inname van alcohol tot twee dagen per week en laat niet toe dat sociale dranken meer opdoemen dan nodig is."

Houd je geestelijke gezondheid onder controle

Dr. Zac Turner van de Privé Kliniek zegt dat van alle mannelijke leeftijdsgroepen, mannen in de twintig waarschijnlijk zullen sterven aan zelfmoord, auto-ongelukken of vermijdbare verwondingen.

Het is van het grootste belang dat mannen in deze leeftijdsgroep zich uitspreken als ze mentaal worstelen. Dit zal leiden tot een langer en gezonder leven, volgens Turner.

"Als het gaat om mannen van in de twintig, wees dan niet bang om elkaar en vrienden te vragen hoe ze het mentaal doen. Dingen wegblazen met een 'het komt wel' houding is een manier om de inzinking van de geestelijke gezondheid te zien ".

Probeer Headspace om dat brein van jou onder controle te houden. Het is gemakkelijk om geleide meditatie te volgen.

Kies de juiste soort alcohol

Geloof het of niet, jonge mannen zullen overvloedige hoeveelheden drinken in hun twintiger jaren en er is een goede en foute manier om het te doen. Wanneer u het professionele personeel of de trendy ondernemersscene van rond de twintig binnengaat, is het een bekend gegeven dat zaken vaak met alcohol worden gedaan.

"Probeer voor jonge mensen wat minder goedkope alcohol te drinken en het uit te geven aan iets duurder; alcohol die beter is gedestilleerd en minder conserveringsmiddelen zoals 100% agave tequila heeft. Goede tequila is de minst verwerkte alcohol, dus het laat je niet met een kater zitten ".

"In dit stadium gaat het om slimmer worden. Leer hoe je beter kunt herstellen. Veel mensen spenderen dit decennium wekelijks afgeschreven. Ga sporten wanneer je wel of niet kunt worden afgeschreven en vind enkele katertherapieën die voor jou werken. "

$config[ads_text5] not found

Als u vatbaar bent voor een kater, is het beste ding om 's ochtends eieren te hebben. Taurine helpt ook om misselijkheid en hoofdpijn te verminderen.

Zelfrisicobeheer

Een groot deel van het gezond houden van je gezondheid in de twintig is over het beheren van zelfrisicos. Met de ontdekking van drugs en alcohol voor de eerste keer in dit decennium, zal er ongetwijfeld een verhoogde kans op letsel of overlijden zijn.

"Het lijkt erop dat we hogere risiconemers zijn in deze periode", zegt Dr. Zac Turner.

Zijn aanwijzingen voor het beoordelen van de risico's van eigenwaarde in de twintig zijn de volgende:

  • Systemen installeren zodat u geen risico's of evenveel risico's kunt nemen
  • Weet welke medicijnen je gebruikt. Zelfdiagnosesets zijn gratis of belachelijk goedkoop en je hebt maar een fractie van een pil nodig om het te laten testen om te bepalen of het MDMA is of iets dat je leven zou kunnen beëindigen.
  • Als je het risico loopt hallucinogene drugs te gebruiken, doe het dan in een gecontroleerde omgeving of ergens waar je jezelf geen kwaad kunt doen

Besteed aandacht aan veranderingen in je lichaam

De meeste twintigers hebben een lichaam dat op zijn best is. Als je ontdekt dat je immuunsysteem in deze periode zwak is, val je waarschijnlijk in de groep van degenen die zich onvermoeibaar werken voordat ze een pauze nemen in het buitenland. Het is hier waar ziekte opkomt. Met andere woorden, je hebt misschien een jong en veerkrachtig lichaam, maar je kunt niet ontsnappen aan slaap en rust. Het lichaam vereist dat het herstelt, virussen bestrijdt en recupereert.

Een ander aspect van het bewaken van de veranderingen van je lichaam is tijdens de introductie van eiwitten in het lichaam.

$config[ads_text6] not found

"Niet denken dat elk eiwitsupplement een snel supplement is, is cruciaal", zegt Turner.

"Het lezen van de achterkant van eiwitpoeders en -dranken is een must, want ze zitten voor het grootste deel vol met shit. We verouderen meer omdat we een eiwitrijk dieet hebben. "

Als het op de huid aankomt, is het punt al lang in Australië uitgespeeld. De zon brandt in je jonge jaren, vooral tijdens de tienerjaren, en masseert mannen massaal op melanomen later in het leven.

"Veel meer dan andere jaren, dit is wanneer je een groot deel van de tijd in de zon bent", zegt Turner.

Over het onderwerp van het controleren van iemands prostaat in dit decennium, zeggen experts dat het nog niet nodig is. In plaats daarvan zouden jonge mannen vragen moeten stellen over hun familiegeschiedenis en praten over wie ziek was, wanneer ze ziek waren en waarom ze stierven.

"Als je een oom, een grootvader en iemand anders hebt die aan darmkanker is overleden, moet je daar waarschijnlijk met een huisarts over praten. Werk uit wat er mis is gegaan in het gezin en of je vatbaar bent voor diabetes, kanker en zelfs kaalheid. Het gaat allemaal om voorkomen voor de toekomst. "

"Weet over je lichaam maar probeer het niet te diagnosticeren via Google."

Interessante Artikelen

Breitling viert 30-jarig jubileum van de ruimtevlucht Evo Night Mission

'Kingsman: The Golden Circle' Premiere Had 's werelds beste geklede mannen op één plek

De coolste heren fietsmerken op de planeet zijn.

Adriana Lima maakt schokaankondiging over haar carrière