De beste horloges die u nu kunt krijgen voor minder dan $ 1.000

Anonim

Niemand wordt rijk geboren. Oke, sommige zijn, maar voor de rest zijn er transitionele uurwerken - de horloges die je reis introduceren in de enorme wereld van precieze tijdwaarneming.

We hebben het over het magische $ 1.000-teken - een prijs die horloges met een ander karakter en een bepaalde bouwkwaliteit demonstreert zonder de bank te breken.

Alpina Startimer Pilot chronograaf

We gaan gewoon uit en zeggen het. Als je geen IWC Big Pilot kunt betalen, dan is de Alpina Startimer Pilot Chronograph het horloge om te krijgen. Het horloge presenteert zeer vergelijkbare esthetiek zonder het grote prijskaartje terwijl het nog steeds van Zwitserse makelij is. De wisselwerking? Een 44 mm roestvrijstalen behuizing herbergt de Alpina caliber AL-372 quartz uurwerk in tegenstelling tot een automatisch uurwerk. De Alpina-beweging doet het nog steeds prima, met chronograaffuncties die 60 seconden, 30 minuten en 1/10 seconde weergeven. De uren, minuten en seconden handen inclusief de markeringen zijn allemaal afgewerkt in het wit om te contrasteren met een opvallende blauwe wijzerplaat. Het horloge is gepolijst met een krasbestendig saffierglas en een bruine lederen band met contraststiksels.

Kast: roestvrij staal
Afmeting: 44 mm
Functies: chronograaf, datum, uur, minuten, seconden
Waterbestendigheid: 100m

KOPEN

Hamilton Khaki Field Titanium horloge

Doe mee met de donkere kant zonder de bank te verslaan. Hamilton's Khaki Field-horloge heeft een 42 mm zwarte PVD-titanium behuizing en een vaste zwarte titanium bezel in combinatie met een zwarte riem van textiel. De zwarte wijzerplaat heeft contrasterende lichtgevende wijzers en Arabische cijfers die ook worden geleverd met 24-uursmarkeringen. Extra functies zijn onder meer een datumvenster op het 3-uur-teken dat wordt aangedreven door Hamilton's kaliber H-10 automatisch uurwerk met een gangreserve van 80 uur. Geen slecht voorstel voor een Zwitsers uurwerk onder het merk van $ 1.000.

Case: Titanium
Afmeting: 42 mm
Functies: datum, uur, minuten, seconden
Waterbestendigheid: 100m

KOPEN

Frederique Constant Horological Smartwatch

Wie dol is op rosegoud maar niet op het prijskaartje, kan kiezen voor dit Zwitserse roestvrijstalen aanbod van Frederique Constant. De 42mm kast is afgewerkt in een rosé gouden kleur en gecombineerd met een metalen marineblauwe wijzerplaat en een alligator lederen band. Bij deze prijs moet je genoegen nemen met een vaste rand, maar dat zou niet zo'n probleem moeten zijn gezien de details op de wijzerplaat. Rose goud-tone wijzers en alternerende index en Romeinse cijfer uur markers zorgen voor een stijlvol ogende stuk verder gedefinieerd door een combinatie datum / 1 / 100e seconde sub-wijzerplaat op 6 uur. Beweging wordt gesorteerd met een Frederique Constant caliber FC-285 quartz uurwerk en afgewerkt met krasbestendig saffierglas.

Kast: roestvrij staal
Afmeting: 42 mm
Functies: datum, uur, minuten, seconden, kalender
Waterdichtheid: 50m

KOPEN

Farer Carter II

Opvallend ontwerp en functionaliteit is hier de winnaar en de Carter II GMT maakt zichzelf een aantrekkelijke optie voor reizigers. Er zijn dubbele tijd- en datumfuncties aangedreven door een Zwitsers gemaakte Ronda 515.24h beweging terwijl een geborsteld zwarte roestvrijstalen kast van 39, 5 mm comfortabel draagt. Op de wijzerplaat bevinden zich overdrukken cijfers in contrast met een rijke zwarte tweekleurige wijzerplaat. Het geheel is gepolijst met een massief bronzen kroon, saffierglas en lederen band.

Kast: roestvrij staal
Afmeting: 39, 5 mm
Functies: GMT, uren, minuten, seconden
Waterbestendigheid: 5ATM

KOPEN

Glycine Airman SST 12 automatisch

Dit is een goed voorbeeld van een betaalbaar zilverkleurig horloge vergezeld van een zilveren mesh-armband. Wat de 43mm roestvrijstalen behuizing mist in een beweegbare ring, maakt het goed met ingewikkelde details op een blauwe gradiënt wijzerplaat. Lichtgevende zilverkleurige wijzers, indexuurtellers en 24-uurs markeringen op de buitenrand zorgen voor een origineel uitziend stuk. Er is ook een datumaanduiding op het merkteken van 3 uur, aangedreven door een automatisch uurwerk. Het Zwitserse horloge is afgewerkt met een krasbestendig saffierglas.

Kast: roestvrij staal
Afmeting: 43 mm
Functies: GMT, kalender, uur, minuten, seconden
Waterbestendigheid: 200m

KOPEN

Gucci GG2570

Modevrienden hoeven niet te veel geld uit te geven om een ​​stijlvol uurwerk te krijgen. Gucci's GG2570 biedt een 41 mm roestvrij stalen behuizing die een betrouwbare Quartz-beweging bevat. Functies op dit stuk omvatten uren, minuten en seconden wijzers in zilver in contrast met een zwarte wijzerplaat. Er staat ook een datumvenster op het markeerpunt van 6 uur. Het horloge wordt voltooid met een groene en rode nylon riem.

Kast: roestvrij staal
Afmeting: 41 mm
Functies: datum, uur, minuten, seconden
Waterbestendigheid: 100m

KOPEN

Bamford Watch Department Mayfair

Klassieke eenvoud is het thema achter sub-$ 1, 000 aanbod van Bamford Watch Department. Een geborsteld roestvrij stalen kast van 40 mm bevat een Miyota 2035 Quartz-beweging en een gladde zwarte wijzerplaat met witte Super-LumiNova-indexen. Aan de buitenkant is er een unidirectionele roterende rand, een saffierglaslens en een zwarte leren riem. Niet slecht voor een stuk dat in Engeland is gemaakt voor deze prijs.

Kast: roestvrij staal
Afmeting: 40 mm
Functies: uur, minuten, seconden
Waterbestendigheid: 10bar

KOPEN

MIDO Ocean Star Captain

De Zwitser maakte MIDO voegt een gladde aanraking toe aan extravagantie met zijn rosé vergulde roestvrijstalen aanbod. Er is een unidirectionele roterende rosegouden vergulde bezel met een zwarte bovenring die mooi in een zwarte wijzerplaat stroomt met lichtgevende rose goudkleurige wijzers en indexuurtellers. Het automatisch schakelen van de Calibre 80 biedt een gangreserve van 80 uur en functies voor chronograaf, grote datum, dag, uur, minuut en kleine seconde. Een krasbestendig saffierglas en zwarte rubberen band zorgen ervoor dat het horloge een actieve levensstijl kan weerstaan.

Kast: roestvrij staal
Afmeting: 42, 5 mm
Functies: igdte, dag, uur, minuut, kleine seconde
Waterbestendigheid: 200m

KOPEN

Baume & Mercier Classima

Baume & Mercier brengt een tijdloze look naar een betaalbaar stuk met de toepasselijke naam Classima. Een 40 mm zilverkleurige roestvrijstalen kast in combinatie met een zwarte leren riem is slechts het begin. Het horloge wordt geleverd met een witte wijzerplaat met zilverkleurige wijzers en indexuurtellers, terwijl de Romeinse cijfers de posities 3, 6, 9 en 12 uur aangeven. Er is ook een datumweergave op de 3 uur positie. Nauwkeurig quartz uurwerk en krasbestendig saffierglas maakt het uurwerk er mooi af.

Kast: roestvrij staal
Afmeting: 40 mm
Functies: datum, uur, minuten
Waterdichtheid: 50m

KOPEN

Ball Fireman Automatic

Ball brengt Swiss-made esthetiek naar de game met hun Fireman Automatic, een mannelijk stuk dat de traditionele stijl laat zien. Een roestvrijstalen kast van 40 mm is gecombineerd met een armband van roestvrij staal. Op de zwarte wijzerplaat bevinden zich lichtgevende zilverkleurige uren en minutenwijzers terwijl de secondewijzer fel geel is. Er is ook een datumweergave tussen de posities van 4 en 5 uur. Ball's horloge wordt aangedreven door een automatisch uurwerk met een gangreserve van 38 uur.

Kast: roestvrij staal
Afmeting: 40 mm
Functies: datum, uur, minuten, seconden
Waterbestendigheid: 100m

KOPEN

Raymond Weil Freelancer

Een opvallend stuk in dit segment van Raymond Weil komt in de vorm van een grotere 42, 5 mm roestvrijstalen kast die is gekoppeld aan een zwarte rubberen riempje met contrasterende rode stiksels. Een blauwe wijzerplaat vraagt ​​aandacht met zilverkleurige wijzers en Arabische cijferuurtellers, terwijl minutenmarkeringen op de buitenste rand sieren. Het automatische uurwerk biedt 38 uur gangreserve, terwijl een krasbestendig saffierglas ervoor zorgt dat dingen er als nieuw uitzien voor dit Zwitsers gemaakte stuk.

Kast: roestvrij staal
Afmeting: 42, 5 mm
Functies: datum, uur, minuten, seconden
Waterbestendigheid: 100m

KOPEN

Oris Artix Automatic

Een ander volledig roestvrij staal dat deze prijs goed maakt, komt van Oris. Een roestvrijstalen kast van 39 mm is gecombineerd met een armband van roestvrij staal. Het middelpunt is een blauwe wijzerplaat met lichtgevende zilverkleurige wijzers en wijzerplaten met Arabische cijferuurtellers. Een Oris kaliber 733 automatisch uurwerk met een gangreserve van 38 uur wordt gebruikt om datum-, uur-, minuut- en secondenfuncties te bieden voor dit Zwitsers gemaakte stuk.

Kast: roestvrij staal
Afmeting: 39 mm
Functies: datum, uur, minuten, seconden
Waterbestendigheid: 100m

KOPEN

Shinola Guardian

Iets anders dan wat we hebben gezien, is van Shinola, het Amerikaanse horlogebedrijf dat goed is in dit prijssegment. Het is een casual uitziende stuk met een 41, 5 mm gezandstraalde PVD zwarte behuizing gekoppeld aan een tan aniline latigo lederen band. De beweging wordt gesorteerd op een Argonite 705, trots gebouwd in Detroit, uit Zwitserse delen.

Kast: roestvrij staal
Afmeting: 41, 5 mm
Functies: uur, minuten, seconden
Waterbestendigheid: 5ATM

KOPEN

Sekford Type 1A

Schone en eenvoudige lijnen op een sunburstblauwe wijzerhorloge is de sleutel tot het aanbod van Sekford. Het gaat allemaal om de strakke Britse designelementen die naadloos zijn gekoppeld aan de Zwitserse techniek. Het resultaat is een 40 mm roestvrijstalen kast waarin het vergulde Ronda 702 quartz uurwerk is verwerkt. Een zwarte leren riem en een lens van mineraalglas wikkelen de zaken mooi in.

Kast: roestvrij staal
Afmeting: 40 mm
Functies: uur, minuten
Waterbestendigheid: 3bar

KOPEN

Interessante Artikelen

The Fittest Women op Instagram - deel 3

Airbus onthult 'Day & Night' First Class-suite, compleet met een lepeltje

Etihad Airways onthult Airbus A380 en Boeing 787 interieurs

Ervaring: Four Seasons, Sydney - luxe hotel