Essentiële pre-fotochecks om er zeker van te zijn dat u er altijd goed uit zult zien

Anonim

Het is een feit van het leven dat we niet altijd een goede foto kunnen maken. Of het nu de verlichting is, de manier waarop je haar valt of gewoon een niet-zo-vleiende uitdrukking, het zal nooit perfect zijn.

Toch weten we dat je beter bent dan dat, dus hebben we een mentale checklist bij elkaar gezet, zodat je gênante Facebook-tags kunt vermijden en ervoor kunt zorgen dat je aan de rest van de wereld wordt voorgesteld als de prachtige klootzak die je bent.

Hier zijn de cruciale do's en don'ts voordat iemand je mok knipt.

Rechtzetten

Je hebt de moeite genomen om geld uit te geven aan een mooi pak en stropdas, alleen om het vager en slordiger te laten lijken op je foto's. Twee dingen: goede houding en een geweldige stomerij. Zorg ervoor dat je ensemble perfect begint (en schoon) en dat wanneer de flitslampen beginnen af ​​te gaan, repareer, kijk scherp en houd je rug recht. Niemand houdt toch van een sloucher.

Vermijd Raver's Corner (Disco Froth)

Yep. We hebben het over het teveel aan spit en vuil dat zich in de mondhoeken kan opbouwen. Niet alleen is het behoorlijk vies, het ziet er ook griezelig uit op foto's. Als het betekent dat je een rustige hoek moet vinden en je pochet als een servetje moet gebruiken, dan is het maar. Laat het gewoon niet gebeuren.

Stop je stropdas onder je kraag en stop je kraag in je jas

We weten dat als je lui bent of gehaast, je jas en stropdas een bijzaak kunnen worden, of zelfs een optionele accessoire. Maar we zijn van de mindset, 'als je het gaat doen. Doe het goed'. Dat betekent dat je het hele stropdas-knoopproces moet voltooien, je kraag in je jas stopt en het af maakt door de knoop netjes onder je kraag te houden. Als je het een beetje los laat, zie je eruit als een slungel uit de jaren 70.

Probeer niet te spreken (of te eten)

Het is niet nodig om stil te zijn, maar wanneer de fotograaf je begint lastig te vallen, is het een signaal om die hap eten te slikken en het gebrabbel tot een minimum te beperken. Ja, openhartige foto's kunnen je beste bezittingen vaak accentueren, maar als je je vrienden bespot, zie je er waarschijnlijk niet het beste uit.

Vermijd Awkward Neck

Houd het simpel, stom. U hoeft niet omhoog of omlaag of naar de zijkant te kijken. Houd gewoon je hoofd rechtop en terug. Als je met je hoofd naar beneden gaat, krijg je een glimmend flitslicht voorhoofd of een dubbele kin. Door omhoog te boogen zie je er alleen maar kut uit.

Controleer je tanden

Tanden kunnen een foto maken of breken. Misschien heb je je een weg gebaand door een paar glazen rood, of heb je de peterselietehapjes wel lekker gevonden. Hoe dan ook, er is een grote kans dat je parelwitte blanken er niet op hun best uitzien. Vraag een van je vrienden om je chompers te controleren op vlekken of voedselresten voordat de foto's beginnen.

Probeer niet te knipperen

Natuurlijk is er geen duidelijke manier om dit te voorkomen, maar als je voelt dat je moet knipperen, haal het dan uit je systeem voordat de camera's beginnen te knappen. Een andere tip is om je ogen helemaal te sluiten totdat iedereen 'kaas' zegt, maar je loopt het risico er een beetje raar uit te zien. Er is niets erger dan een geweldige groepsfoto, met één Blinky Bill.

Fix je haar

Niemand haar ziet er aan het eind van de nacht perfect uit, vooral als je de dansvloer hebt uitgehakt. Maar voordat foto's worden gemaakt, zorg je ervoor dat je haar wordt gladgestreken, teruggedrukt of net weg van je gezicht. Het geheim van dit alles zit in je pre-event voorbereiding. Ga niet overboord met het product, maar net genoeg, zodat je later door de hand je haar door je haar kunt duwen om het terug op zijn plaats te duwen.

Kies je glimlach

Winnaars zijn Grinners. Als je er goed uitziet met een brede grijns, bedenk dan iets dat je aan het lachen maakt voor het meest natuurlijke resultaat. Als je meer een smirker bent, onthoud dan in welke mate je in een flatterende foto glimlacht en deze nabootst.

Haal die drank uit je hand

Een slimme persoon zei ooit dat je je foto's nooit met een glas in de hand hebt genomen. Wij zijn het erover eens, het is geen goede blik en je kunt er vaak voor zorgen dat je er onhandiger dan geweldig uitziet. Het drankje hangt gewoon rond als een extra aanhangsel. Deze regel omvat bier, wijn en champagne. Eén drankje dat acceptabel is, is een Pina Colada, maar alleen als je op een windsurfer bent.

Interessante Artikelen

The Fittest Women op Instagram - deel 3

Airbus onthult 'Day & Night' First Class-suite, compleet met een lepeltje

Etihad Airways onthult Airbus A380 en Boeing 787 interieurs

Ervaring: Four Seasons, Sydney - luxe hotel