Ellen DeGeneres onthult terloops haar $ 175.000 Rolex in het nieuwste interview met Seinfeld

Anonim

Ze kan dansen als een blanke jongen, ze kan de moeilijke vragen met een glimlach stellen en ze kan mensen aan het lachen maken. En nu kan Ellen Degeneres nog een andere eerbetoon toevoegen aan haar indrukwekkende repertoire - de trotse eigenaar van een $ 175.000 Rolex Paul Newman Daytona Reference 6241.

Volgens een vorige Hodinkee-verkoop was het zeer gewilde Paul Newman Daytona-uurwerk een beetje een duister paard in zijn debuutdagen. Het bevatte een witte wijzerplaat met zwarte subregisters, push-down chronograafknoppen en een opvallende zwarte acrylring. Deze "exotische" afspraken werden in 1969 niet hoog gewaardeerd en het model bleef jarenlang op de plank liggen tot de jaren 1980 voordat Italiaanse verzamelaars hen ontdekten en hen de bijnaam van Paul Newman Daytonas gaven nadat ze een foto hadden gezien van de acteur die schommelde .

Fast forward meer dan 30 jaar en het horloge is nu een van de meest lucratieve vintage Rolexen die ooit op de markt is verschenen. En hier hebben we talkshow-presentator Ellen DeGeneres die er nonchalant een rond haar pols gooit in de derde aflevering van Netflix's Comedians In Cars Getting Coffee.

Het uitgangspunt van de show is precies wat je denkt dat het is. Jerry Seinfeld, een komiek, ontmoet een ontmoeting met Ellen DeGeneres, een andere komiek, om over alles te kletsen, van hoe de talkshow-presentator haar startte in komedie, familie, paarden en mode-advies.

Wat nog belangrijker is, is dat de vintage Rolex gepaard gaat met een correcte periode in de auto, wanneer Seinfeld DeGeneres ophaalt in een Toyota FJ40 Land Cruiser uit 1977. Je kunt de Rolex niet zien in de onderstaande video, maar je kunt zien waar het paar mee bezig is.

Dit zou niet de eerste keer zijn dat een beroemdheid zijn beste horlogecollectie aan het publiek heeft getoond. David Beckham droeg onlangs een horloge van $ 55.000 met een basic wit T-shirt in Tokyo, terwijl Floyd Mayweather helemaal uitkwam met een horloge met diamanten en diamanten van $ 18 miljoen.

(via Hodinkee)

1/3

2/3

3/3

Interessante Artikelen

Breitling viert 30-jarig jubileum van de ruimtevlucht Evo Night Mission

'Kingsman: The Golden Circle' Premiere Had 's werelds beste geklede mannen op één plek

De coolste heren fietsmerken op de planeet zijn.

Adriana Lima maakt schokaankondiging over haar carrière