Dwyane Wade laat zien hoe je je heuptasje kunt optillen Kijk met een Rolex van $ 44.000

Anonim

We houden je niet voor de gek. The Rock pionierde het. Rappers verfijnden het. En nu heeft Dwyane Wade de polariserende fanny-packstijl naar een geheel nieuw niveau gebracht.

De NBA-ster was bij een lanceringsevenement in Los Angeles toen hij een extra groot wit heuptasje combineerde met een zwart T-shirt, met houtskool gewassen denim met opgerolde manchetten, zwarte sokken en witte papa-sneakers, compleet met een. $ 44, 150 Rolex Day-Date 40 uurwerk.

De look zal zeker niet voor ieders smaak zijn, maar het valt niet te ontkennen dat de bumbag (heuptasje) over de borsttrend is geëvolueerd om een ​​plek te verdienen in het high fashion-rijk van vandaag (naast een groot aantal memes).

We zien meer en meer van de hype beest-jongens die Supreme heuptasjes rocken met hun streetwear in tegenstelling tot de "jongens" van weleer. Of dit een goede zaak is voor de toekomstige herenmode is iets dat we jullie laten beslissen.

Wat we zeggen is dat het naast de vrouw van Wade, Gabrielle Union, misplaatst lijkt. We bedoelen echt, wat heb je echt nodig om in dat heuptasje te dragen?

1/4

2/4

3/4

Interessante Artikelen

The Fittest Women op Instagram - deel 3

Airbus onthult 'Day & Night' First Class-suite, compleet met een lepeltje

Etihad Airways onthult Airbus A380 en Boeing 787 interieurs

Ervaring: Four Seasons, Sydney - luxe hotel