Dunhill ICON Elite: Bottled British Masculinity

Anonim

Het volgende artikel is gesponsord door dunhill

Als je een man bent die kieskeurig is in zijn zoektocht naar excellentie, een man met karakter en stijl is van tijdloze elegantie, of een man met verfijnde manieren wordt geërfd van een diepe waardering voor traditie en de fijnere dingen in het leven, ten eerste, wij groeten u. Ten tweede, wat is je kenmerkende geur? Als je een blijvende indruk wilt achterlaten, is ICON Elite van dunhill onze nieuwe persoonlijke favoriet.

Je bent misschien al bekend met het ICON-assortiment van dunhill. Elite is de derde geavanceerde aanpassing van het merk - een moderne en tijdloze interpretatie van een iconische, mannelijke geur.

Eigenlijk is mannelijkheid een kernkenmerk van het hele dunhill-ICON-assortiment, en in het bijzonder van Elite. De ziel van de geur is gebouwd op een sterke basis van Siciliaanse Bigarade, Vetiver en Sandelhout, en produceert een winterharde houtachtige geur die de signatuur van de geur vormt.

Robuuste kruiden zoals Cardamon en Black Pepper voegen een beetje meer diepte en kracht toe aan dunhill ICON Elite, terwijl Heart Blue Sage en Juniper het elegant houden. Eindelijk speelt een krachtige combinatie van Ebony Wood een rol met Black Suede om de fijnere details en vakmanschap van de geur te demonstreren.

Wat betreft de fles? Nou, het roept meer van dezelfde Britse elegantie op als de geur die het bevat. Geïnspireerd door Alfred Dunhill's rijke Britse auto-erfgoed, is het flesontwerp van ICON Elite vereeuwigd in strak onyxglas. Het kenmerkt ook het kenmerkende, door de motor gedraaide patroon, een ongelooflijk nauwkeurig en ingewikkeld ontwerp dat de aandacht voor detail belichaamt en ongeëvenaarde technische vaardigheden die worden gekenmerkt door dunhill.

Uniek, fris, pittig en houtachtig, dunhill's ICON Elite is voor de man die zijn tijd verdeelt tussen stad en platteland en een fel begeerde en onmiskenbare Britse luxe belichaamt, of dat nu thuis is of in het buitenland. Het is voor de man die, bij de eerste spray van zijn kenmerkende geur, vertrouwen uitstraalt zonder arrogantie, een beroep doet zonder ego. Simpelweg, dunhill's ICON Elite is voor een echte gentleman.

dunhill ICON Elite 100ml $ 140, en ICON Elite 50ml $ 100 zijn beide nu verkrijgbaar bij Myer en David Jones . Ontvang een gratis geschenk bij aankoop van dunhill ICON Elite100ml van David Jones of Myer. Eén geschenk per klant, beschikbaar vanaf 7 augustus zolang de voorraad strekt, en niet beschikbaar in combinatie met andere aanbiedingen.

Interessante Artikelen

35+ Amazing Dining Room Ideas & Inspirations

Deze Sydney Valet Driver laat je zien hoe je een Porsche van $ 300.000 niet parkeert

Beste geklede mannen van de week die een prestatie was. David Beckham, Ryan Reynolds & Idris Elba

In de luchtvaartmaatschappij van het Noord-Koreaanse dictaat die maar op twee bestemmingen vliegt