David Jones onthult wat er in de modewereld komt deze winter

Anonim

Gisteravond hield David Jones hun herfst- / wintercollectie voor dames- en herenkleding op de Sydney Carriageworks. Altijd een affaire van beroemdheden, pracht en praal en kussen, we gingen samen om te zien wat er in de komende winter met herenkleding gebeurde.

Als er één ding is dat pijnlijk waar is over deze gebeurtenissen, is het dat herenkleding bijna altijd een underwhelming-aangelegenheid is. We gaan niet zo ver als te zeggen gisteravond was dat, in plaats daarvan zagen we tekenen van hoop in een vaak dire lokaal scène. Zou dit echt het jaar kunnen zijn dat herenkleding een verschil maakt in de retailmarkt? We kunnen alleen maar hopen.

Onder leiding van de uber-beitelachtige kaaklijn van het mannelijk model Jordan Barret stond de show van dit seizoen helemaal in het teken van lagen en aardetinten. Groene jassen, bordeauxrode ruitjes en slanke zwarte pakken deden ook hun aanwezigheid aan. Eerlijk gezegd was het de beste collectie die we in jaren van de Australische retailer hebben gezien als een veel meer volwassen en elegante aangelegenheid - iets wat we hopen bij andere ontwerpers en retailers te horen.

Het moet ook gezegd worden dat hun designcollectie voor internationale herenkleding verreweg de meest indrukwekkend vormgegeven selectie was die we de afgelopen jaren hebben gezien. Wollen hoeden, zware glazen piloten, groene jassen en laklederen brogues waren allemaal must-haves voor het koudere seizoen dat voor ons ligt.

Voor lokale ontwerpers namen Caliber en Jack London de leiding met suède bikerjacks, knallende grote kleuren en een bordeauxrode broek. Het is verfrissend om te zien dat Calibre na zovele stillere jaren weer een aanval doet.

Het lijkt erop dat het een grote winter gaat worden voor David Jones.

1/11

2/11

3/11

Interessante Artikelen

The Fittest Women op Instagram - deel 3

Airbus onthult 'Day & Night' First Class-suite, compleet met een lepeltje

Etihad Airways onthult Airbus A380 en Boeing 787 interieurs

Ervaring: Four Seasons, Sydney - luxe hotel