David Beckham werkt samen met Biotherm For New Men's Grooming Line

Anonim

David Beckham graaft dieper in de loopgraven van de mannenlevensstijlmarkt met de aankondiging dat hij de nieuwe wereldwijde ambassadeur is voor luxe huidverzorgingsproducent, Biotherm Homme.

De samenwerking zal ervoor zorgen dat de Britse voetbalster en ondernemer in 2016 zijn eigen herenlijn voor het merk vrijgeven. In een video-aankondiging uitte Beckham zijn verlangen om eindelijk samen met Biotherm de trimsector te gronde te richten.

"Ik ben verheugd om samen te werken met Biotherm Homme. Ik heb er lang over nagedacht om een ​​huidverzorgingslijn te ontwikkelen en pas toen ik met Biotherm begon te praten, kwam het allemaal samen. Ze zijn even ambitieus als ik, en we kijken er naar uit om iedereen snel de vruchten van onze arbeid te tonen. "

Gezien Beckham's sterke staat van dienst voor het kiezen van solide samenwerkingsverbanden die aantrekkelijke producten leveren, zou zijn avontuur in het verzorgen met een merk als Biotherm zowel succesvol als lucratief moeten blijken.

Biotherm's General Manager David Fridlevski zei: "de samenwerking tussen Biotherm Homme en David Beckham zal de grenzen verleggen in de categorie mannencosmetica en het leiderschap van ons merk versterken."

"Het is de eerste keer dat een mannelijke beroemdheid van dit formaat een huidverzorgingsverzameling heeft ontwikkeld. We zijn er trots op de favoriete partner van David Beckham te zijn om zijn visie op huidverzorging te ontwikkelen, en we zijn verheugd om hem te verwelkomen als een nieuwe merkambassadeur. "

Interessante Artikelen

Breitling viert 30-jarig jubileum van de ruimtevlucht Evo Night Mission

'Kingsman: The Golden Circle' Premiere Had 's werelds beste geklede mannen op één plek

De coolste heren fietsmerken op de planeet zijn.

Adriana Lima maakt schokaankondiging over haar carrière