David Beckham Beyond Forever - The Gell Of Success

Anonim

Het volgende artikel is gesponsord door David Beckham Beyond

Er zijn genoeg succesvolle mannen te bewonderen in deze tijd. Van Richard Branson tot Barack Obama, het zijn die vodden aan rijkdomverhalen die echt inspireren en de weg banen voor nog grotere prestaties.

Wanneer we het hebben over de meest inspirerende mannen ter wereld, dan is er geen sprake van voetballegende, stijlicoon en liefdadigheidsambassadeur David Beckham.

"Hard werken om je dromen waar te maken, is iets waar iedereen zich mee kan identificeren", zegt Beckham. "Ik ben echt gepassioneerd over alles wat ik doe en zorg ervoor dat ik altijd een nieuwe ambitie heb waar ik naar streef. Ik vind het belangrijk om lief te hebben wat je doet en gefocust te blijven op je doelen.

Van zijn werk met UNICEF tot zijn mode-samenwerkingen en liefde voor zijn hechte familie, Beckham schopt allerlei doelen, op een persoonlijk en professioneel niveau. Nu is de 41-jarige terug met een nieuwe geur die alle mannen aanmoedigt om naar succes te streven (en ruikt).

De opvolger van de hit Beyond van dit jaar, David Beckham Beyond Forever, is gericht op daadkracht en doorzettingsvermogen. Het gaat er allemaal om dat idee van hard werken en vastberadenheid een stap verder te nemen met een geur die de drive en passie van Beckham inkapselt op een ronduit elegante, dynamische en zelfverzekerde manier.

Dus waarom is Beyond Forever de geur van succes? Trakteer een momentje op je verbeelding in pittige toptonen van levendige nootmuskaat, frisse hints van elemi en bergamot, een charismatisch en mannelijk hart van violet, in balans met verse fougere-akkoorden, gevolgd door een combinatie van intense patchouli, leerachtig akkoord en vetyver.

David Beckham is verpakt in een flacon vergelijkbaar met die van Beyond en heeft een frost-effect en een chique grafisch patroon van oplopende vierkanten om de drive en prestatie te onderstrepen die de geur inspireerden.

Als dat nog steeds niet genoeg is, stel je dit dan voor: een scherp, passend pak en een fris wit shirt gecombineerd met perfect gepolijste schoenen, een onberispelijk getrimde baard, haar tot een T gekapt en een enkele spritz van Beyond Forever, het begin van een prachtige relatie.

Interessante Artikelen

Colin Firth, Ansel Elgort en Ryan Reynolds zijn de best geklede mannen van deze week

Nicole Trunfio voor traktaties! Magazine [NSFW]

Beste geklede mannen van de week Feat. Ben Stiller, Chris Pine en Joel Edgerton

Black Tie Dress Code - Evening Wear Like James Bond