Een datingcoach onthult waarom een ​​aardige kerel zijn kan jou een verliezer maken

Anonim

Aardige jongens eindigen als laatste. Het is een oud gezegde waar te lang over gediscussieerd is, dus we hebben onze resident dating expert, Chris Manak van Manic Workshops, aangeraden voor advies over wat te doen als je gewoon een aardige vent bent die niet kan winnen in het leven en liefde.

Sluit je gordel en let op, jongen.

De mooie en lelijke waarheid

Het toekennen van het gebrek aan succes van een man met vrouwen om aardig te zijn, is net als het de schuld geven aan brandweerlieden voor een brand, simpelweg omdat ze op het toneel van de misdaad zijn. 'Niceness' is aanwezig samen met andere eigenschappen, en het zijn meer deze andere eigenschappen, naar mijn bescheiden mening, die de echte oorzaak zijn van het gebrek aan succes in de datingswereld.

Denk aan The Nice Guy For A Moment.

Nee, denk niet aan een aardige persoon die je kent die toevallig mannelijk is, denk aan die cliché aardige vent, dat wil zeggen de man die het vaakst in het centrum van dit eeuwige raadsel van de datinge kastanje staat: "Hij is leuk, maar. ”

Laten we de aardige vent even uitschakelen. Meestal is hij het type dat:

  • Hij zal het nooit oneens zijn met een vrouw van interesse, ongeacht de wafel waar ze het over heeft
  • Hij zou haar zeker niet plagen en haar dezelfde rotzooi geven als haar echte vrienden
  • Hij zal haar niet op haar onzin uitroepen, ook al is ze dramatisch
  • Hij zou absoluut geen andere interessante vrouwen in zijn leven noemen (waarschijnlijk omdat er geen zijn)

Het eindresultaat is enigszins een schil van een persoon. Een meegaand 'ja-man' zonder diepte, geen opwinding, geen charme, geen eigen leven. Er is geen spanning, geen seksuele opwinding. Ik haat zeker niet de aardige vent, want ik weet vooral dat het om één ding gaat: eigenwaarde.

Diep van binnen voelt de aardige man gewoon niet dat hij het meisje waardig is. Ze is aantrekkelijker dan hij, populairder dan hij; hij kon haar niets aanbieden van zijn plaats van lage waarde (althans in zijn geest).

Zijn gevoel, acties en houding zeggen eigenlijk allemaal één ding - dat ze beter is dan hij. Dus hij past haar aan, waardoor ze hem een ​​'ongelooflijk aardige vent' noemt, de zin die onvermijdelijk gevolgd wordt door 'maar. ”

Wat ze niet wil

Ze wil niet dat iemand het eens is met alles wat ze zegt; ze wil een gesprek hebben met iemand met een eigen mening.

Ze wil niet dat iemand op haar afkomt en belt; zoals zo velen van ons, ze wil gewoon lachen, zelfs als het om zichzelf gaat. Ze wil niet dat een wanhopige jongen verliefd wordt op haar, zonder een hoed te hoeven slaan; ze wil een man die zijn weg zoekt in het leven, een leider die haar uitnodigt voor de rit.

De zaak voor zoveel aardige jongens is dat ze leven in schaarste, dus klampen ze zich vast aan het eerste sprankje hoop. En ze zijn eenvoudig, te aangenaam.

Sommigen zouden debatteren dat dit meer manipulatief is dan hun tegenhangers van slechte jongens, omdat ze niet echt of eerlijk zijn. Vrouwen kunnen voorwerpen worden van het voetstuk van de aardige man en voelen zich uiteindelijk verplicht om net zo aardig en behulpzaam te zijn, lichtvoetig te lopen en selectief haar informatie te bezorgen om haar buddy niet te beledigen of pijn te doen (die ze erg goed weet heeft iets met haar ).

Ze wil geen vent, vriend of anderszins, dat ze zich zorgen moet maken over pijn bij elke kleine beslissing die ze maakt.

Uiteindelijk - de aardige vent is gewoon niet erg spannend om in de buurt te zijn.

Rechten: The Bane Of Nice Guys

Hoe vaak zie je een man klagen over vrouwen die alleen slechte jongens, gaten, schokken en niet hem willen? Hij is tenslotte een aardige vent! "Wat is er mis met hen?" Zou hij kunnen vragen. Wanneer een man dit punt bereikt, kan hij vrijwel afscheid nemen van elk stukje vrouwelijk respect dat hij mogelijk nog heeft gehad.

Vrouwen worden niet afgestoten omdat hij aardig is; ze worden afgestoten omdat zijn behoeftigheid ALLES anders overschaduwt. Het vertelt haar in niet mis te verstane bewoordingen: "Ik ben een poesje, en in plaats van te groeien en te ontwikkelen tot een betere, sterkere versie van mezelf, wil ik dat de wereld buigt naar mijn kutjes"

Dit is het grootste ding dat zoveel 'aardige' jongens ervan weerhoudt om veel belangstelling van vrouwen te krijgen.

Een leuk bericht mee naar huis

Het is NIET het kenmerk van aardig te zijn dat de vrouwen weghoudt van de typische aardige vent, het is wat er onder gebeurt. Het is zijn gebrek aan eigenwaarde, zijn schaarste en / of zijn recht.

$config[ads_text5] not found

Miljoenen leuke jongens over de hele wereld gaan met fantastische dames, maar ze verschillen van onze cliché aardige kerel door zichzelf te waarderen, door hun leven na te streven, door een ruggengraat te hebben, door perspectief te hebben en door echt en eerlijk te zijn met de vrouwen in hun leven.

Ze ondersteunen geen vrouwen; behandel ze in plaats daarvan gewoon als de mensen die ze zijn en wens behandeld te worden.

Interessante Artikelen

Een fotografische geschiedenis van videogamecontrollers

The Best Dressed Men From The Week That Was Feat. Jeff Goldblum, A $ AP Rocky & Pierce Brosnan

The Streets Of Florence: Pitti Uomo 88 - Street Style - Dag 3

De beste blazers en merken voor mannen die nu te koop zijn