Henry Golding, Crazy Rich Asian, is een man die je moet inspireren tot stijlinspiratie

Anonim

In april was ik op de dansvloer tijdens een evenement in San Francisco toen iemand me voorstelde aan deze coole en goedgeklede kerel. Eerlijk gezegd had ik geen idee wie hij was, behalve dat hij beleefd was en net zo veel leek op de geluiden van Jamie XX als ikzelf en mijn collega's.

Snel vooruit drie maanden. En 'die kerel' blijkt Henry Golding uit de aankomende film Crazy Rich Asians te zijn.

De 31-jarige Brits-Maleisische acteur was een presentator op de The Travel Show van de BBC, maar maakte de sprong naar acteren met het uber-rijke karakter van Nick Young in de aankomende boek-gedraaide film. Tijdens de huidige tournee door de film, Henry's keer op keer gezien, zijn we een aantal van de meest verse herenkleding die er is.

Denk aan Henry's stijl als onderdeel preppy en een deel weekend in de Hamptons met een luxe twist. Klassieke gebreide kleding, op maat gemaakte broeken, poloshirts, lichte en gewaagde pakken, gewaagde etensjassen, getailleerde sproeijassen en loafers die doen denken aan een dagje uit op het jacht. Henry kleedt het deel van een Crazy Rich Asian. We betwijfelen of het alleen voor de film is, hij heeft eerder het uiterlijk en de vorm om kleding gemakkelijk te dragen.

We raden u ten zeerste aan deze stijgende stijlster in de gaten te houden.

1/6

2/6

3/6

Interessante Artikelen

Een fotografische geschiedenis van videogamecontrollers

The Best Dressed Men From The Week That Was Feat. Jeff Goldblum, A $ AP Rocky & Pierce Brosnan

The Streets Of Florence: Pitti Uomo 88 - Street Style - Dag 3

De beste blazers en merken voor mannen die nu te koop zijn