Coolest Men's Hairstyles Of May 2018 Feat. David Beckham, Pierce Brosnan en Miguel

Anonim

Een nieuwe maand brengt de komst van nieuwe bezuinigingen voort. Welkom bij de beste celebrity heren-haarstijlen van de maand, de plaats waar we een aantal van de grootste looks samenstellen, zodat je de standaard uitgifte bowl-cut voor slechts een maand kunt afstaan.

Op onze hitlijst staat deze maand een aantal van de meest herkende gezichten in film, muziek en sport. David Beckham loopt voorop met zijn opgeruimde blik die hij op Prins Harry's bruiloft wiegde.

Vlak achter zich volgt de Britse acteur Luke Evans in al zijn glibberige achterstand en Ryan Reynolds schommelt in de wind. De rest van de bemanning bestrijkt alles, van korte haarstijlen tot langere looks. Zelfs krulharige duivels krijgen deze keer een beetje actie en jullie hebben jongens zoals Tom Holland, Miguel, Jensen Ackles en Chris Pine om dat te bedanken.

Lest we forget, our distinguished senior in de vorm van ex-007 Pierce Brosnan. Als je de zilveren vos nog steeds op 65-jarige leeftijd wiegen, dan is dit hoe je hem moet dragen.

Geniet, jij prachtige harige homosapien.

1/11

Luke Evans

2/11

Ryan Reynolds

3/11

Miguel

Interessante Artikelen

Breitling viert 30-jarig jubileum van de ruimtevlucht Evo Night Mission

'Kingsman: The Golden Circle' Premiere Had 's werelds beste geklede mannen op één plek

De coolste heren fietsmerken op de planeet zijn.

Adriana Lima maakt schokaankondiging over haar carrière