The Coolest Men's Hairstyles Van World Cup 2018 Feat. Neymar, Ronaldo & Gislason

Anonim

Er is een oud gezegde: "voetbal is geen leven of dood; het is veel belangrijker dan dat. "Kijk rond in een recent geëlimineerde natie en je zult zien - er is zeker enige waarheid.

Rond hier hebben we nog een gezegde: mode is voor altijd. Terwijl trends komen en gaan, is het vermogen om een ​​stijl opnieuw tot leven te brengen (of iets nieuws te bedenken) zelden zo duidelijk als tijdens de FIFA Wereldbeker, omdat een groep supersterren hun dingen voorop staand op een internationale mediagalerij.

Van al lang bestaande, globale fenomenen zoals Neymar en Ronaldo, tot nieuw geslaagde supersterren zoals de IJslandse Rurik Gislason (waarvan de volgers nu naar verluidt bijna volledig uit Argentijnse vrouwen bestaan), we hebben een verscheidenheid aan herkende gezichten op onze hitlijst. En hoe kunnen we de minder bekende harige helden vergeten, zoals Irans Ramin Rezaeian of Jimmy Durmaz uit Zweden, die bewijzen dat je niet beroemd hoeft te zijn om een a la mode- cut te rocken.

Stel je voor dat je zooooo goed uitziet, dat je Instagram-volgers van 30.000 naar 207.000 gaan door 30 minuten te spelen tijdens de World Cup. Neem een ​​buiging, Rúrik Gíslason #fyririsland pic.twitter.com/Xr9uLRkoCk

- Sons of Ice and Fire (@sons_icefire) 17 juni 2018


GERELATEERD: Coolest Men's Hairstyles Of May 2018 Feat. David Beckham, Piers Brosnan en Miguel

1/12

Neymar Jr.

Hoewel (of misschien omdat) Eric Cantona het met spaghetti vergeleek, is het kapsel van Neymar het meest besproken over het WK.

2/12

Valon Behrami

Valon Behrami uit Zwitserland, aangepast aan de Russische zomer met een scherpe, gebleekte blonde snit.

3/12

Cristiano Ronaldo

Vergeet zijn hatrick, Ronaldo schokte fans over de hele wereld met de meest conservatieve en-durven we zeggen-coolste kapsel van zijn we hebben gezien in een lange tijd.

Interessante Artikelen

Breitling viert 30-jarig jubileum van de ruimtevlucht Evo Night Mission

'Kingsman: The Golden Circle' Premiere Had 's werelds beste geklede mannen op één plek

De coolste heren fietsmerken op de planeet zijn.

Adriana Lima maakt schokaankondiging over haar carrière