De coolste heren fietsmerken op de planeet zijn.

Anonim

Er is geen gebrek aan sportkleding die we kunnen beschrijven als niet erg ingewikkeld. Zo veel ervan is vreselijk ontworpen, verdrinkend in afleidende logo's, overdreven gefocust op functionaliteit en volledig voorbijgaand aan de esthetische aantrekkingskracht van fietsmerken.

Gelukkig hebben een paar fietsbedrijven vandaag hun hoofd erop geschroefd en beginnen ze te laten zien dat eenvoud soms in design kan heersen. Dit zijn elf van de beste fietsmerken die mannen moeten kennen voor hun volgende epische rit.

1/18

De Pedla

De Pedla staat voor fietsen voor de diehard fietser dus het is geen wonder dat ze hun uitrusting serieus nemen. Elk kledingstuk beschikt over veeleisende niveaus van functionaliteit, prestaties en geluidsontwerp die ongetwijfeld een paar hoofden zullen worden. Het basisdoek zelf is ontwikkeld in samenwerking met het Italiaanse bedrijf Mitispa en het Zwitserse bedrijf Schoeller Textiles, terwijl hun uithoudingszeem wordt geleverd door CYTECH voor gemakkelijk rijden op langere reizen.

KOPEN

2/18

POC

Een van de grootste namen in buitensporten is POC. Het Zweedse label neemt zijn fietsuitrusting en veiligheidsnormen mee naar extreme niveaus met de missie van 'levens redden en de gevolgen van ongevallen voor zwaartekracht sporters en fietsers verminderen'. We twijfelen niet aan hun vermogen met verbluffend ogende uitrusting die technische oplossingen combineert met constructie, geavanceerde materiaalcombinaties en engineering in elk stuk.

KOPEN

3/18

Mavic

Het is nooit een goed idee om de talenten van de Fransen over het hoofd te zien als het gaat om fietskleding. Met meer dan 125 jaar ervaring in fietsen, is Mavic doordrenkt van traditie en gebruikt het zijn expertise om enkele van de meest innovatieve oplossingen voor wielerkleding te ontwikkelen. Het ontwerp van hun kleding is minimalistisch, maar het zijn de strategische kruisende lijnen en de gedurfde kleurblokkering die de schoonheid van elk kledingstuk heel goed naar de zin maakt.

KOPEN

Interessante Artikelen

Gucci's nieuwste herenkledingcollectie zal uw begrip van vakantiekleding opnieuw definiëren

Beste geklede mannen van de week Feat. Zac Efron, Chris Evans en Chace Crawford

Russell Westbrook breekt opnieuw Black Tie Rules en we love it

Scandinavian Designer Home For The Modern Bachelor