Slimme verzorgingshacks voor blokken met vetkoppen

Anonim

Zoals de mensen die eraan gehecht zijn, komen hoofden in alle kleuren, vormen en maten. Sommige zijn lang en mager, sommige scheef naar voetbal toe. Sommigen hebben sterke kinnen en Griekse godskaken, anderen hebben nauwelijks een kin om over te spreken (of één te veel).

De sleutel tot een goede verzorging routine is om je beste eigenschappen te accentueren en eventuele gebreken te verbergen. Voor de dikke hoofden van de wereld betekent dat het balanceren van een komisch oversized schedel om de illusie van een normale noodle te creëren.

Deze verzorgingstips voor grote hoofden verminderen je koepel en brengen harmonie in je eigenschappen, geen krimp nodig.

Voor een groot voorhoofd

Gaat ook onder de naam Karen

Of je nu een terugwijkende haarlijn hebt of een natuurlijke kop, de gemakkelijkste manier om het te verbergen is door een vleugje franje te omarmen. Laat een beetje haar op je voorhoofd wapperen om zijn uitgebreide onroerend goed te verbergen. Uw knipbeurt moet ook zoveel mogelijk uw verhoudingen in evenwicht brengen. Laat de zijkanten een beetje langer blijven en voorkom dat de bovenkant te flets wordt. Gelaagde cuts en sideswept fringe zijn klassieke trucs voor het camoufleren van een flinke koepel.

Voor een prominente neus

Yo, Adrien (Brody, dat is) - het geheim om je snuit te vermommen, en elke andere sterke eigenschap, is om het te verzachten met je verzorgingsstijl. Vermijd superkorte kapsels en het lastige middengedeelte. Laat in plaats daarvan je haar enige tijd in evenwicht houden om je grotere snavel in balans te houden en deel het opzij om de aandacht weg te trekken van het midden van je gezicht. Elk gezichtshaar moet een vergelijkbare strategie volgen. Een flinterdunne 'stache ziet er vreemd uit in combinatie met een flinke schnoz, maar een vollere snor- of baardstijl kan zijn mannetje blijven staan.

Voor A Generous Jaw

Het vierkante gezicht heeft de felbegeerde vorm, maar die mannelijke kaak kan Cro-Magnon worden als je niet voorzichtig bent. Kies een knipbeurt die de hoekige hoeken van uw hoofd verzacht - ideaal langer aan de bovenkant en korter aan de zijkanten, met toegevoegde textuur. Vermijd zware franjes die concurreren met je sterke punten en je haar naar boven stylen om je gezicht te verlengen. Gezichtshaar moet aan de zijkanten korter zijn en aan de onderkant voller, om het gezicht langer te maken en af ​​te leiden van de scherpte van uw kaak. Een sik is de ultieme uitdrukking hiervan.

Voor een rond gezicht

Die mollige wangen die zo schattig waren als een peuter zijn voorbij hun hoogtepunt. Een rond gezicht - natuurlijk of het resultaat van overtollig lichaamsvet - kan worden afgeslankt en gebeiteld met de juiste trimmertrucs. Vermijd ronde haarstijlen waardoor uw hoofd er nog ronder uitziet. Zoek in plaats daarvan naar iets taps toelopend met langwerpige bakkebaarden om de illusie te creëren van een meer gestroomlijnd gezicht. Lichte stoppels kunnen de indruk wekken van een meer hoekige kaak, terwijl een sik of Van Dyke de indruk wekt van een meer uitgesproken kin. Als je een baard trotseert, laat het niet te breed worden. Idealiter wil je iets korters aan de zijkanten en voller bij de kin om elke lengte van je gezicht te accentueren.

Voor een dubbele kin

Sommige mannen beheren amper één kin, maar je genen hebben je met twee gezegend. De nekbaard wordt typisch afgekeurd - en terecht - maar als je een dubbele kin hebt, verberg je het gezichtshaar lager (een of twee vingers boven de adamsappel) en verberg je het teveel terwijl je je kaaklijn versterkt. U kunt ook een bezoek brengen aan uw plaatselijke schoonheidsbehandelcentrum voor een shot Kybella, een injectie die het vet in uw dubbele kin oplost, zodat het opnieuw in het lichaam kan worden opgenomen.

Voor Big Ears

Als je oren Legolas een run voor zijn geld zouden kunnen geven, neem dan ook een cue van zijn elfenkapsel. Grotere oren worden het best gemaskeerd door langere haarstijlen. Blijf ver weg van de drukte, waardoor je oren nog meer uitkomen, en vraag in plaats daarvan je stylist om een ​​paar zachte lagen aan de zijkanten van je hoofd die over je olifantachtige aanhangsels grazen. Voeg textuur toe om de dichtheid te verhogen of blaas droog om het volume te verhogen, om meer in het beledigende gebied te vullen.

Interessante Artikelen

Breitling viert 30-jarig jubileum van de ruimtevlucht Evo Night Mission

'Kingsman: The Golden Circle' Premiere Had 's werelds beste geklede mannen op één plek

De coolste heren fietsmerken op de planeet zijn.

Adriana Lima maakt schokaankondiging over haar carrière