Burn, Blow Up & Bury: Herenstropdassen die u onmiddellijk moet stoppen met dragen

Anonim

Accessoires lijken misschien klein en onbeduidend, maar het is een klein deel van je totale spel dat je niet echt kunt verraden.

Met name touwen zijn het brandpunt van elke reeks. Het is vaak het eerste dat mensen opmerken en iets dat uw collega's vrij zwaar beoordelen, als ze al over uw afgebroste schoenen en combover hebben geglansd. Als je het verkeerd aanpakt, kan dat je snel 'slim' maken.

De volgende banden zijn kleermakerswandelingen die je spel absoluut doden. Deze slechte jongens zijn misschien gewoon de wegversperringen die je ervan weerhouden die promotie, loonsverhoging of aandacht te winnen van dat meisje dat je op kantoor in kerstsfeer vindt.

En omdat we hier graag lelijke dingen op het kantoor van D'Marge branden, zijn lucifers of een vlammenwerper de eerste stap in het terugwinnen van je stropdasleven. Klaar, jongens?

De Trump Tie

Bij de Donald draait het allemaal om kracht: power-suiting, power-comb-overs, power fake-tan. Zijn banden zijn geen uitzondering. De Trump behoort tot een brede categorie banden waaraan de politieke klasse de voorkeur geeft. Deze cijfers zijn dik, glanzend, meestal vastgebonden in een stevige Windsor-knoop en lang genoeg om in de gordel van de drager te blijven.

Het maakt niet uit of deze goedbetaalde chaps Brioni dragen. Door deze banden vraag je je af of ze hun banden voor formele middelbare school en sindsdien niet meer hebben. Ze denken waarschijnlijk dat het invloed communiceert, maar het communiceert alleen slechte smaak en de noodzaak van een persoonlijke stylist.

The IT Guy Tie

Laten we eerlijk zijn. De manier van de IT-man met technologie is nogal heroïsch. Maar zijn stijl is meestal niet. Opgesloten in een onbekend deel van het gebouw, komt de softwarekenner vaak aan het werk, alsof hij de nacht doorbrengt met het kijken naar re-runs van 'Star Trek' - met een product om het te bewijzen, vastgebonden aan zijn witte shirt.

Het voor de hand liggende verklaren, de cartoonishness van de nieuwigheidsband voegt onrijpheid toe aan een verfijnd pak. En het is zelfs niet geschikt voor 'informele vrijdagen'. Een 'Star Trek'-stropdas kan met scherts worden gedaan, maar - vertrouw ons - niemand lacht.

The Dodgy Sales Guy Tie

We zijn niet degenen die het beroep van een man in diskrediet brengen - moet doen wat nodig is om voedsel op tafel te zetten - maar er zijn genoeg verkopers die zich niet aan het kleden zijn alsof ze een wandelende, olieachtige handdruk zijn.

De Dodgy Sale Guy Tie heeft meestal dezelfde kleur als de lollies die je op de bodem van een showbag aantreft. In een ziekelijke variant van paars of roze, brengen ze 'een pop van kleur' ​​te schande en zien eruit als iets dat je zou krijgen in een budget bruiloft pak.

Het enige tastbare voordeel van deze stropdas is dat hij je vertelt dat je te maken hebt met een beetje een wezel voordat hij je hand schudt en je geld afranselt.

The Rental Dude Tie

Van alle kleermakers misdaden is het huren van je kleding redelijk dichtbij. Vergelijkbaar met de Sleazy Sales Guy, is The Rental meestal gemaakt van polyester dat zo glanzend is dat je je niet op je plek voelt terwijl je je tanden poetst in de reflectie.

Ze zijn ofwel zo dik dat oude maat Trump zou denken dat je hem duwt, of zo mager dat het bijna geen zin heeft om er een te dragen om mee te beginnen.

Het ergste van alles is dat de das waarschijnlijk is gedragen door tientallen andere goedkope schorten die niet kunnen investeren in een respectabele garderobe. Het is een onbetrouwbare broederschap dat mannen van integriteit en karakter koste wat kost vermijden.

De 'Retro'-stropdas

De Retro stropdas hoort meestal bij een van die onuitstaanbare douchebags die onmogelijk iets van deze eeuw kunnen doorgronden.

Deze komen meestal van op-shops of vintage markten, en hebben een afschuwelijk Paisley-patroon dat op die dag niet modieus was, of een rare geometrische print die je herinnert aan de tijd dat je zuur nam.

Ze zijn nooit goed gemaakt en het feit dat ze twee dollar kosten, telt niet. En helaas, kampioen, niemand geeft er echt om als je banden authentieke waren zijn uit een decennium dat je nog nooit hebt meegemaakt.

The Novelty / Funny Tie Guy

Soms kan een nieuwe of ongewone stropdas je look mooier maken en een klein beetje in je stap zetten. The Novelty Tie, een familielid van de IT-man, is wanneer jongens het te ver voeren.

Buiten in het wild hebben we ontdekt dat De nieuwigheid / grappige stropdas is bedrukt met dingen die niet in overeenstemming zijn met de normen van herenkleding. Denk aan pianotoetsen, muzieknoten, puppy's, bergketens, wat dan ook. En weet je wat, heren? Niets van het ziet er goed uit.

De gebruikelijke verdachten hier zijn mannen die terminaal vastzitten in het middenkader. Ons psychologieteam ontwikkelt een werkhypothese, maar we denken dat het komt omdat het een beetje een blindganger is en we hopen dat een grappig stropdas zal voorkomen dat mensen het merken.

De schooljongen Tie

Voor de meesten van ons is school een verre herinnering waar niemand op zijn best was. Maar sommige jongens hebben hun pension of roeivereniging nooit echt verlaten, en hun banden herinneren zich grimmig aan hun loyaliteit aan het verleden.

De school stropdas, met zijn dikke strepen en oudbakken kleurverloop, laat ons verbijsterd. We kunnen nog steeds niet helemaal achterhalen waarom iemand vijf jaar zou doorbrengen in overeenstemming met een uniform, om vervolgens de 'echte' wereld binnen te gaan en zich aan te kleden, net zoals ze dat zijn bij jaar tien appèl.

Zie het op deze manier. Corporate jongens hebben niet veel mogelijkheden om hun kledingkast te personaliseren, en hun keuze van stropdas is meestal de beste die ze zullen krijgen. Dus waarom zou je de privé-schoolstreep niet gebruiken voor iets dat iets meer voor jou is, en een beetje minder voor Old Etonian.

De clip-on-stropdas

Op ware wijze besparen we het beste / slechtst om lang mee te gaan. De beruchte clip-on heeft niet veel introductie nodig.

Zeker, een van deze slechte jongens kan je kostbare minuten besparen in de ochtend en kost maar een paar dollar, maar die voordelen zijn nogal veranderd in vergelijking met al het andere wat er over je wordt gezegd.

De clip zegt dat je je comfortabel voelt om geen moeite meer te doen. Als u een van deze draagt, is het waarschijnlijk dat u de meest luie klootzak bent die uw kantoorruimte siert. En hoe moeilijk kan het zijn?

Neem twee minuten de tijd om de eenvoudige kunst van het binden van een vierspan opnieuw te leren. Je zult de tijd die je 'verliest' elke ochtend niet missen en misschien zullen je collega's je Homer niet meer achter je rug noemen.

Interessante Artikelen

Jon Kortajarena & Salvatore Ferragamo Team Up voor SS16

Dit zijn de beste haarproducten voor mannen

Bohemian Loft For The Modern Artist

Ryan Reynolds laat je zien hoe je een witte broek draagt ​​zonder het publiek te beledigen