Burberry rekruteert het meesterbrein achter Givenchy's Streetwear Triumph

Anonim

Als je nog nooit van de naam hebt gehoord, zul je dat snel doen. De in Italië geboren ontwerper Riccardo Tisci wordt vaak op dezelfde manier gewaardeerd als legendarische pioniers van luxe-streetwear zoals Kim Jones (de man achter Supreme x LV) en hij is net gerecruteerd door Burberry als hun volgende hotshot-ontwerper.

Deze belangrijke aankondiging komt voort uit Tisci's meest recente 12-jarige periode bij Givenchy als hun creatieve hoofd, een baan die hem de Franse outfit van een traditioneel verfijnd label naar een van de meest invloedrijke namen in het high fashion streetwear-spel leidde .

Hij komt ook niet tekort, met een Instagram die de game Virgil Abloh van Off-White verduistert met bijna een miljoen, een hechte vriendschap met de Kardashian-clan en een eerbewijs aan het ontwerpen van Kanye West en Jay-Z's albumhoes Watch the Throne van 2011.

NIKE RT @ nike @nikelab

Een bericht gedeeld door Riccardo Tisci (@ riccardotisci17) op 8 februari 2018 om 16:23 uur PST

Wees gerust, het zal spannend zijn om te zien waar Tisci de iconische trenchcoats en kenmerkende plaidpatronen van het Britse label gebruikt, die vaak te vinden zijn in de lichamen van mensen zoals David Beckham.

Gezien de creatieve richting van Tisci in het verleden, kunnen fans verwachten dat donkere elementen met straat- en religieuze invloeden goed worden ingepakt om de typische Britse charme van Burberry te evenaren.

Kan de man het weer afmaken in een van 's werelds meest begeerde modetrollen? De tijd zal het leren.

Interessante Artikelen

Een fotografische geschiedenis van videogamecontrollers

The Best Dressed Men From The Week That Was Feat. Jeff Goldblum, A $ AP Rocky & Pierce Brosnan

The Streets Of Florence: Pitti Uomo 88 - Street Style - Dag 3

De beste blazers en merken voor mannen die nu te koop zijn