Breitling debuteert de Limited Edition Navitimer Aviator 8 op MR PORTER

Anonim

Twee krachtpatsers van hun respectieve velden zijn samengekomen om een ​​uurwerk in beperkte oplage aan de online winkelruimte aan te bieden.

Voor het eerst maakt Breitling hun Navitimer Aviator 8 B01 Chronograph 43 Limited Edition beschikbaar via de online herenkledingwinkel, MR PORTER. Het horloge is een van de meest speciale aanbiedingen van de Zwitserse horlogemaker met maar 1000 stuks wereldwijd.

De 43 mm roestvrijstalen kast heeft een opvallende satijnen geborstelde rand die behalve de opvallende aanwijzer ook indexen en Arabische cijfers draagt. Op de wijzerplaat draait alles om de zilveren afwerking met zeer koele contrasterende antracietvelden. Er zijn ook drie zwarte sub-wijzerplaten voor de chronometer tellers terwijl de leesbaarheid wordt geholpen met grote SuperLumiNova lichtgevende cijfers.

Binnen het Zwitserse uurwerk bevindt zich de Breitling Manufacture Calibre B01, een nauwkeurig afgesteld mechanisch instrument dat is gecertificeerd door de COSC-chronometer om precisie en nauwkeurigheid te garanderen. Deze beweging biedt uren, minuten, seconden en een datumfunctie naast de bovengenoemde chronograafstellers. Het horloge biedt een gangreserve van meer dan 70 uur, wat betekent dat je het langer dan twee dagen op je nachtkastje kunt laten staan ​​zonder de tijd opnieuw aan te passen.

Het horloge is afgewerkt met een bruine leren riem en zal exclusief vanaf 4 juni exclusief verkrijgbaar zijn bij MR PORTER voor het slaan van Breitling-boetieks in juli.

Interessante Artikelen

The Fittest Women op Instagram - deel 3

Airbus onthult 'Day & Night' First Class-suite, compleet met een lepeltje

Etihad Airways onthult Airbus A380 en Boeing 787 interieurs

Ervaring: Four Seasons, Sydney - luxe hotel