De beste brede schoenen voor mannen met grote kontvoeten

Anonim

Winkelen met schoenen is nooit leuk - en het wordt alleen maar erger als de almachtige je vervloekt met brede voeten. Veel van de beste schoenmakers houden geen rekening met verschillende voetenbreedtes en degenen die ons doen denken aan wat onze kalende leraren in het basisonderwijs altijd droegen. Het volstaat om te zeggen: niet stijlvol. Dus om mensen met een rondvouwbaar vizier de hoop te geven, hebben we de diepten van het internet doorzocht om twintig van de beste brede schoenen voor het bedrijfsleven, het weekend en de sportschool te bedenken, samen met enkele aanwijzingen om je te helpen onderweg .

Hoe breed is Wide?

Deze is niet echt universeel. Elk merk heeft zijn eigen huisstijl voor brede aanpassingen, dus het is aan u om uw onderzoek op hun website of in de winkel te doen om de juiste te kiezen. 2E is een populaire aanduiding voor een wijde pasvorm (waarom is het geen 2W, we weten het niet zeker), maar je zult nog steeds extra werk moeten doen om ervoor te zorgen dat je schoenen koopt die je geen blaren of wond geven je voeten paars.

Experimenteer met verschillende materialen

Dit is nogal sukkel als je in een conservatief kantoor werkt, maar zachtere materialen zijn over het algemeen beter geschikt voor bredere voeten dan hun minder vergevingsgezinde, hard-lederen broeders. Materialen zoals suède en nubuck strekken zich uit en bewegen met je voeten meer, zelfs als ze aan de meer casual kant staan ​​en de test misschien niet doorstaan ​​op het werk. Dit is echter geen dealbreaker. Heel veel schoenen die we hieronder hebben opgenomen, zijn perfect voor zelfs de meest stoffige zakelijke omgevingen.

Do not Fall For The Con

De meeste schoenenverkoper zal het eeuwenoude garen draaien dat 'leren schoenen uitrekken', en het is geen complete leugen, maar het maakt niet echt uit. Zelfs als je een lui, zittend stuk bent van wie de dagelijkse oefening bestaat uit het lopen van je hokje naar de snackbar op kantoor om een ​​zak Twisties te halen, zullen je voeten gedurende de dag opzwellen. Wat zich 'gewoon een beetje knus' voelt bij DJ's, zal waarschijnlijk na zes uur 's avonds een wereld van pijn veroorzaken voor de bus naar de buitenwijken.

Ga naar een draadwals

Voordat je vraagt ​​'wat is in vredesnaam een ​​koorddrager?', Moeten we je er waarschijnlijk aan herinneren dat sommige jongens niet in een schoen passen, ook al passen ze breed. Om een ​​leven lang blaren, uitstapjes naar de podotherapeuten en een lelijke slaap te voorkomen, waardoor vrouwen je ontwijken, wil je misschien wat geld (dat wil zeggen, een shitload) besparen en een schoenmaker slaan. Ze kunnen op maat worden gemaakt, details toevoegen die je niet bij een andere schoen kunt krijgen en bieden je de zelfvoldane voldoening om te kunnen zeggen 'op maat gemaakt', wanneer je partners op het werk je vragen waar je je schoenen koopt.

1/20

ASOS Desert Boot

Een tijdloze stomper, de woestijnlaars is moeilijk te verslaan. Gepopulariseerd door Steve McQueen, ze zijn een al lang bestaande smart casual steunpilaar die eigenzinnigheid en stijl toevoegen aan jeans, chino's, en vrijwel alles anders dan boardies of een smoking. Het ASOS-merk is verkrijgbaar in een toegankelijk stenen suède en kost je niet meer dan vijftig dollar.

2/20

ASOS Tan Chelsea Boot

Als de woestijnlaars de koning van casual schoenen is, is de chelseaboot de lul die hem wil onttronen. Een beetje slimmer, maar niet minder veelzijdig dan de woestijnlaars, zijn chelsea-laarzen perfect om een ​​eenvoudige combinatie van jeans en wit hemd aan te halen. Het (faux) suède houdt dingen casual en zal je voeten niet verpesten na een lange nacht op de tegels.

3/20

Frank Wright Brogue

De zwarte brogues van Frank Wright vangen de eigenaardigheden van het klassieke broederschap zonder zich af te zetten in Brunswick St. hipster-territorium. Broguing is een eenvoudig, minder business-first alternatief voor gewone oxfords of derby's, en met tachtig dollar zou je een beetje een muppet zijn om nee te zeggen.

Interessante Artikelen

Breitling viert 30-jarig jubileum van de ruimtevlucht Evo Night Mission

'Kingsman: The Golden Circle' Premiere Had 's werelds beste geklede mannen op één plek

De coolste heren fietsmerken op de planeet zijn.

Adriana Lima maakt schokaankondiging over haar carrière