Bell & Ross BR V2-94 Racing Bird Chronograph is een eerbetoon aan toekomstige racevliegtuigen

Anonim

Een timepiece in beperkte oplage voor een conceptueel racevliegtuig ligt precies in de steeg van Bell & Ross.

Voor de Baselworld-conventie van 2018 debuteerde het Franse horlogebedrijf de BR V2-94 Racing Bird Chronograph, een gedurfde pilot-chronograaf die de slanke esthetiek van hun conceptuele BR-Bird-racevliegtuig oproept, compleet met een unieke cockpit achterin.

De vintage inspiratie ontbreekt in dit stuk met een duidelijke nadruk op een moderne look. Een 41 mm roestvrijstalen behuizing bevat de BR-CAL.301, een automatisch uurwerk dat de uren, minuten, seconden, datum en dubbele chronograafstellers van 30 minuten aanstuurt.

Deze details zijn fraai gecontrasteerd tegen een witte wijzerplaat dankzij een oranje secondewijzer en chronograaf-subregelaars in blauw en wit.

De Arabische cijfers zorgen ook voor een leuke touch op de leesbaarheid en het hele stuk is gepolijst met een blauwe rand.

De BR V2-94 Racing Bird Chronograph beschikt over een 42 uur gangreserve en 10 meter waterbestendigheid. Hij komt in een beperkte oplage van slechts 999 eenheden en wordt gecombineerd met een blauwe leren riem of stalen armband.

Beperkt tot 999 eenheden, de BR V2-94 Racing Bird wordt aangedreven door de ETA 2894-2 (die B & R de BR-CAL.301 noemt) en is verkrijgbaar op een blauwe leren riem of een stalen armband.

Er zijn nog geen officiële Australische prijzen vrijgegeven, maar de Amerikaanse prijzen beginnen momenteel vanaf US $ 4.400 voor de versie met lederen band. We werken dit bij zodra de lokale prijsbepaling is aangekondigd.

Interessante Artikelen

Jon Kortajarena & Salvatore Ferragamo Team Up voor SS16

Dit zijn de beste haarproducten voor mannen

Bohemian Loft For The Modern Artist

Ryan Reynolds laat je zien hoe je een witte broek draagt ​​zonder het publiek te beledigen