Geweldige cadeaus voor mannen als je geen idee hebt wat je moet kopen

Anonim

Je man een cadeau kopen is een geladen wapen. Als je te opzichtig gaat en hij het niet leuk vindt, loop je het risico veel geld te verspillen. Lowball het, echter, en je zou low-key de relatie verzuren.

Om je te helpen dit te voorkomen (en zodat sokken, dodgy ties en kamerplanten die bestemd zijn om een ​​eenzame dood te sterven terug kunnen keren naar de ongeïnspireerde vuilnisstapel vanwaar ze zijn gekomen), hebben we een lijst samengesteld met de meest unieke en functionele geschenken. jouw knappe helft zal ooit een blik op je werpen.

Hoe een geschenk te kiezen dat hij echt leuk vindt

Afhankelijk van hoe lang je aan het daten bent, kan dit je gemakkelijk in de war brengen. Als je nog niet zo lang samen geweest bent, controleer dan op subtiele wijze of hij van bijvoorbeeld wijn houdt, voordat hij een vintage wijn gebruikt. Als je al duizenden jaren getrouwd bent, is de kans groot dat je hem al een behoorlijk bedrag hebt gekocht van wat hij al leuk vindt, dus schakel het een beetje uit. Weet je, zoals je zou doen in de slaapkamer.

Wat te vermijden

Lingerie (tenzij je deze gids hebt gelezen), alles wat je zou kunnen bedenken van je gierige tante Susan, een slecht verborgen cadeau voor jezelf, puntige hints (bijv. Een loopband, deodorant enz.), JBHifi cadeaubonnen voor dingen die ze liever zouden kiezen zich.

Hoe het te rechtvaardigen

Verjaardag, Valentijn en kerstcadeautjes behoeven geen rechtvaardiging. Ook geen jubileums. Als u echter ongeduldig bent om uw man een blijk van genegenheid te kopen, maakt u gewoon uw eigen gelegenheid; fraude met creditcards plegen, een witwasregeling invoeren, liegen, bedriegen, stelen, hem vertellen dat je zijn beste vriend vindt die uiterst aantrekkelijk is - de opties zijn eindeloos!

Heb je je excuus laten sorteren? Kies nu gewoon je man.

1/26

Voor de Runner & Swimmer Man

Als de JLB Wireless In Ear-koptelefoon zijn weerga niet kent, worden zijn verwarde witte oordopjes van witte apple gretig weggegooid. Deze JLB's zijn ontworpen om comfortabel te blijven tijdens het trainen, en dit alles met een slank AF-effect. Het beste van alles is dat hij ze daadwerkelijk zal gebruiken. Vanaf $ 300.

KOPEN

2/26

Voor The Bookish Man

Als je op zoek bent naar je geobsedeerde vriendje door een zomerse vlakke spreuk, zullen ze dit geschenk van koning van trash proza, Chas Smith, waarderen. Vanaf $ 25.

KOPEN

3/26

Voor de dorstige man

Eco-vriendelijke mannen zullen gecharmeerd zijn door deze hypermoderne, stijlvolle waterfles die 24 uur koud blijft en warm is voor 12. Vanaf $ 35.

KOPEN

Interessante Artikelen

Een fotografische geschiedenis van videogamecontrollers

The Best Dressed Men From The Week That Was Feat. Jeff Goldblum, A $ AP Rocky & Pierce Brosnan

The Streets Of Florence: Pitti Uomo 88 - Street Style - Dag 3

De beste blazers en merken voor mannen die nu te koop zijn