Blijkbaar zal je aantal zaadcellen toenemen als je stopt met het dragen van ondergoed

Anonim

De harde waarheid die je altijd al hebt geweten, is eindelijk bewezen. door de wetenschap.

In een recente Amerikaanse studie ontdekten onderzoekers van de Harvard TH Chan School of Public Health dat mannen die boxershorts droegen een 25 procent hoger aantal spermacellen hadden dan mannen in nauwsluitend ondergoed. Met andere woorden, ga commando en je schiet nooit meer losse flodders.

De wetenschappelijke verklaring in het tijdschrift Human Reproduction is natuurlijk een beetje ingewikkelder dan dat. Het gaat terug op het tevreden houden van de hormonen die het aantal zaadcellen beïnvloeden. De studie, die 656 mannen vertegenwoordigde, vond dat koelere temperaturen rond de testikels de spermaproductie stimuleerden.

Dit is te wijten aan het feit dat de spermaproductie het meest gevoelig is voor temperaturen boven 34 graden Celsius (92F). Dit fenomeen is te zien op warmere dagen wanneer uw testikels lager uit het lichaam hangen in vergelijking met koelere dagen wanneer ze dichter bij het lichaam samentrekken.

Op het gebied van ondergoed houden slips en korte shorts het scrotum dichter bij het lichaam waardoor de testikels opwarmen. Boxershorts bieden intussen een lossere en 'luchtige' pasvorm die meer bevorderlijk is voor de productie van sperma.

De cijfers van het onderzoek laten zien dat het totale aantal zaadcellen met 17 procent is toegenomen, naast 33 procent meer zwemmende sperma bij het vergelijken van boxers met nauwsluitend ondergoed. Gelukkig heeft deze bevinding geen invloed op de vorm van het sperma of de DNA-kwaliteit - het is gewoon een getallenspel.

"Omdat mannen het soort ondergoed dat ze dragen kunnen aanpassen, kunnen deze resultaten nuttig zijn om de testiculaire functie van mannen te verbeteren", zegt hoofdonderzoeker van het onderzoek, Dr. Lidia Minguez-Alarcon.

De verrassende resultaten zijn afgeleid van factoren die de spermaproductie beïnvloeden, waaronder de leeftijd van een man, de body mass index (BMI) en persoonlijke gewoonten zoals roken en. we houden niet van je. gebruik van de hot tub.

Wees echter gewaarschuwd, het veranderen van je ondergoed van vandaag zal de volgende dag geen hoger aantal zaadcellen rechtvaardigen.

De auteur van het onderzoeksartikel, dr. Jorge Chaverro, vertelde de BBC dat "het ongeveer drie maanden duurt voordat een hele populatie van sperma is veranderd, dus plan van tevoren."

Nou daar heb je het. Wie zei dat free-balling op de dag een overlast voor de samenleving was?

Interessante Artikelen

The Fittest Women op Instagram - deel 3

Airbus onthult 'Day & Night' First Class-suite, compleet met een lepeltje

Etihad Airways onthult Airbus A380 en Boeing 787 interieurs

Ervaring: Four Seasons, Sydney - luxe hotel