Een professionele haarstylist onthult het geheim voor een perfect kapsel

Anonim

Laten we echt worden voor een paar metroseksuele momenten. Je doet alsof je immuun bent voor de stijl van beroemdheden en te druk bent voor iets anders dan een snelle omslachtigheid in de ochtend, maar de realiteit is dat je om je kapsel geeft. De vraag is, hoe kies je het juiste kapsel dat het beste bij je past?

Er zijn veel factoren die een rol spelen, zoals gezichtsuitdrukking, haarhoeveelheid en de natuurlijke manier waarop je haar graag zit. Nou vandaag is je geluksdag. We hebben de bekroonde haarstylist Anthony Nader aan boord om je te helpen er zo goed mogelijk uit te zien en je je best te doen voelen, één streng per keer.

Onderzoek voor je volgende afspraak

Je kijkt naar de stijliconen voor je kleding, dus waarom niet voor je haar?

"Veel mannen komen naar mijn salon met verwijzingen naar de kapsels van hun favoriete sterren", legt Nader uit. "Als je je niet van tevoren kunt voorbereiden of gewoon een paar foto's kunt maken terwijl je ontspant in de kapperstoel, zal het ons werk gemakkelijker maken. Waarschijnlijk staat u toch op uw telefoon. '

Nader zegt dat fotografische inspiratie van onschatbare waarde is tijdens de vroege consultatiefase. Het zorgt ervoor dat zowel de kapper als de klant op dezelfde pagina staan ​​en vooral, je krijgt een kapsel dat je niet haat.

Communicatie is de sleutel

Als het overleg aan de gang is, zou je stylist een paar vragen voor je moeten hebben (anders zou je je in de verkeerde instelling bevinden). "Als hij eenmaal weet wat je leuk vindt aan de snede, kan hij beoordelen hoe goed het voor jou werkt, " zegt Nader.

De gespreksonderwerpen moeten betrekking hebben op uw:

  • Haartype
  • Haarsoort
  • Leefstijlgewoonten

Het laatste deel is een vaak over het hoofd geziene factor die Nader benadrukt. "Ben je bereid om elke ochtend tijd te besteden aan het opnieuw creëren van je nieuwe sterretje? Als het antwoord nee is, is het kapsel een buste, zelfs als uw draden er geschikt voor zijn. '

Volg met deskundige tips

Een van de eerste dingen die de kapper zal doen is een kijkje nemen in uw groeipatronen. "Stel dat je een van de iconische kapsels van Beckham in de gaten hebt, maar je hebt een zwaai in je haar. De stijl is niet buiten bereik, maar je moet bereid zijn de golf uit je haar te föhnen zodat het overeenkomt met die van Mr B, "zegt Nader.

"Is dat een verplichting die u bereid bent te maken?"

We begrijpen het. Het is moeilijk om een ​​idee los te laten zodra je hart erop zit, maar luister naar de experts als ze waarschuwen voor een blik. Er is een reden waarom ze weten of het voor jou zal werken. Als je kapper denkt dat je haar te dun is om een ​​blik te werpen, neem het dan niet als een belediging - gebruik het als constructieve feedback die je op het rechtvaardige pad naar een betere stijl zal leiden.

Wees realistisch met het onderhoud van je kapsel

Uiteindelijk gaat het er vooral om dat de stijl die u kiest, weergeeft wie u bent en hoe u wilt worden waargenomen. Trend is prima, maar het overtreft nooit comfort en zelfvertrouwen.

"Je ziet die overzeese herenmodeparades en alle flitsende dingen die daarbij horen (om nog maar te zwijgen over de grote budgetten) en je kunt gemakkelijk verstrikt raken in iets dat geen praktische keuze is", legt Nader uit.

"Strip al het andere weg totdat je gewoon naar het haar kijkt. Is het een stijl waar je echt opgewonden van bent om te recreëren, of is je denkbeeldige bubbel gesprongen met een realiteitscheck van hoe moeilijk het is om opnieuw te creëren? "

Bedenk dat modellen en beroemdheden zijn voorbereid om een ​​bepaalde manier gedurende een bepaalde tijd te bekijken. Als je een drukke levensstijl hebt en je elke ochtend geen uur kunt betalen om je kapsel te sorteren, is het antwoord duidelijk.

Ken je haarproducten

Op het gebied van professioneel advies moet u altijd rekening houden met het advies van uw kapper over haarproducten en de nieuwste haarverzorgingsoplossingen. Ze behandelen dit gemiddeld acht uur per dag, zes dagen per week gedurende hun hele carrière. Geef wat ze een keer proberen raden voor een maand en als het niet werkt, vertel het hen en neem dan uw beslissing.

Interessante Artikelen

The Fittest Women op Instagram - deel 3

Airbus onthult 'Day & Night' First Class-suite, compleet met een lepeltje

Etihad Airways onthult Airbus A380 en Boeing 787 interieurs

Ervaring: Four Seasons, Sydney - luxe hotel