Alex Rodriguez laat zien hoe je je goed kunt kleden als een man van middelbare leeftijd

Anonim

Wanneer je met de onsterfelijke Jennifer Lopez gaat daten, is fatsoenlijk kijken gewoon niet goed genoeg.

Gelukkig heeft Alex Rodriguez wat nodig is in de stijlafdeling om wingman te spelen voor de getalenteerde entertainer. Voor degenen buiten de VS die het niet weten, is 'A-Rod', zoals hij beter bekend is, een voormalig professionele honkbalspeler die in het spel een vergelijkbare status heeft als Tom Brady.

Zijn winsten in de afgelopen decennia zijn niet alleen van het veld gekomen. In de afgelopen tijd heeft Rodriguez zijn kunnen laten zien in de garderobe van heren terwijl hij enkele overwinningen behaalde met de stijlmensen. Niets nieuws hier, toch? Fout. Als 43-jarige man van middelbare leeftijd is Rodriguez het perfecte voorbeeld van hoe je je voor je leeftijd moet kleden.

Zijn draaiing van draden omvat een reeks van pakken die de neiging hebben om beter te passen op een groot frame dan de gebruikelijke getup van Dwayne Johnson.

Een exemplaar: een helder beige linnen pak in combinatie met een hemelsblauw shirt en een das met zwart patroon. Een look die perfect is voor zomerdagen.

Tentoonstelling B toont slim casual avondkleding op zijn best. Deze bestond uit een zeer glad marsala tweed smoking jasje dat werd neergehaald met een open kraag shirt, zwarte broek en zwarte jurk schoenen.

Vanaf dat moment draaide het allemaal om de marine met drie variaties van hoe je de kleur op de juiste manier kon laten schommelen. Kijk goed en je zult er zelfs een opmerken met dikke revers voor die vleugje Sprezzatura en Italiaanse flair. De laatste is onze winnende keuze dankzij de zoete Mad Men- vibes bereikt met een geruit hemd en effen wit pochet.

1/5

2/5

3/5

Interessante Artikelen

Breitling viert 30-jarig jubileum van de ruimtevlucht Evo Night Mission

'Kingsman: The Golden Circle' Premiere Had 's werelds beste geklede mannen op één plek

De coolste heren fietsmerken op de planeet zijn.

Adriana Lima maakt schokaankondiging over haar carrière