Adriana Lima maakt schokaankondiging over haar carrière

Anonim

Adriana Lima heeft zojuist een grote aankondiging gedaan over het type model dat ze in de toekomst gaat uitsnijden. Het lijkt erop dat zodra je de rijpe leeftijd van 36 hebt bereikt, het tijd is om het spel te veranderen.

De Victoria's Secret Angel, die net de landingsbaan heeft gelopen in de jaarlijkse lingerieshow van het merk in Shanghai (geldgevecht!), Heeft laten weten dat ze haar kleren niet meer zal dragen "voor een (lege) zaak".

Deze aankondiging zal menig mens over de hele wereld een traan verscheuren. Vooral onze, zoals we hadden Adriana gemarkeerd om te poseren in de jaarlijkse 'Babes & Bacon' kalender. Babes & Bacon is al heel lang een begrip in de vettige garage van een huismonteur. Het team is nu verwoed op zoek naar haar vervanger.

Lima voegde hieraan toe: "Ik had een oproep ontvangen voor de mogelijkheid om een ​​sexy video van mij te filmen om te worden gepost en gedeeld op sociale media."

Ja, dat waren wij, het oorspronkelijke idee voor onze 'sexy social media-film' waarbij Adriana een Istra Bacon bikini van $ 100 droeg. Hoewel dit een heerlijk idee was, was het niet de bedoeling. De bikini moest worden geveild voor het goede doel of worden gegeten met gepocheerde eieren en avo.

We respecteren de beslissing van Adriana, maar geloven in de levensduur van Babes & Bacon.

1/6

2/6

3/6

Interessante Artikelen

Smart Casual is officieel dood - zo draag je de dresscode in 2018

2016 Met Gala: Best Dressed Men (& weirdest. Ja, Kanye)

Cool Home Office-ideeën die ervoor zorgen dat je ervan geniet elke dag te werken

Donald Glover laat je zien hoe je korte shorts draagt ​​zonder het publiek te beledigen