8 nieuwe baard en stoppels voor harige mannen

Anonim

De opkomst van de goed verzorgde prachtige klootzak is hier en een van de wapens in zijn arsenaal is de baardtrimmer.

Het is niet verrassend om te zien waarom baardtrimmers de afgelopen jaren in populariteit zijn toegenomen. Ze hebben stilletjes het bescheiden scheerapparaat vervangen als het favoriete stylingtool bij uitstek voor mannen met baarden die er trots op zijn om het te laten zien.

Wat is niet zo eenvoudig is het kiezen van de juiste baardtrimmer om aan uw gezicht en behoeften tegemoet te komen. Het bijwonen van een baard of stoppels is een kunst en kan een grote impact hebben op de algehele uitstraling van een man, dus het is van het grootste belang om verstandig te kiezen. Uiteindelijk zou het het verschil kunnen betekenen tussen er uitzien als een louche oude man of David Beckham.

Met een beetje hulp van de experts hebben we vandaag acht van de beste baardtrimmers samengesteld die ervoor zullen zorgen dat de stoere mannelijke look er niet uitziet als de gestrande op het eiland.

Baardtrimmer Essentials

De meeste mannen zouden het niet weten, maar er is eigenlijk veel te overwegen in een baardtrimmer, behalve hoe goedkoop je er een kunt vinden. Prijs speelt een belangrijke rol bij functies, maar weten of u deze functies al dan niet nodig hebt, is de sleutel tot het kiezen van de juiste.

Dit zijn de vier factoren die u naar de juiste baardtrimmer leiden:

Baardlengte: de meeste premium baardtrimmers boven de AU $ 50-markering zullen tegenwoordig verstelbare lengte-instellingen bevatten. Het incrementele aanpassingsniveau neemt gewoonlijk toe met de prijs en is meer geschikt voor de veeleisende bebaarde man die elke keer een exacte baard / stoppellengte kent en wil.

Ken je eigen baard (lang, gemiddeld, kort, stoppels) en kies je trimmer dienovereenkomstig. Een dure trimmer met 25 lengte-instellingen heeft geen zin als je telkens de korte stoppel-instelling gebruikt - een goedkopere kan hetzelfde werk doen.

Snoer of draadloos: de meeste baardtrimmers worden tegenwoordig geleverd met het gemak van beide, met ingebouwde batterijen en een oplaadpoort voor het gemak van reizen en opladen. Als u snoerloos koopt, moet u erop voorbereid zijn dat u de batterijen af ​​en toe moet vervangen.

Een draadloze trimmer die wordt geleverd met een eigen laadstation biedt het beste van beide werelden. Het zal echter wat meer bagageruimte in beslag nemen. Merk ook op dat trimmers met ingebouwde oplaadbare Ni-Cd-batterijen worden vermeden, omdat deze een kortere levensduur hebben dan lithium-ionbatterijen. Na uitgebreid gebruik en laadcycli, zult u merken dat trimmers met ingebouwde Ni-Cd-batterijen 30 seconden meegaan voordat ze plat zijn.

Trimmer Doel: Sommige baardtrimmers kunnen multifunctionele bodemtrimmers zijn, dus weet waar u het voor gebruikt, omdat de bijgaande accessoires voor scheerhoofden of andere gebieden anders dan de zachte contouren van het gezicht kunnen zijn. We raden jullie niet aan om de twee te mixen, ongeacht.

Trimmer Kenmerken: Een van de meest over het hoofd gezien gebieden van baardtrimmers is hun eenvoudige reiniging. De meest geavanceerde trimmers hebben tegenwoordig vacuümvoorzieningen die zijn ontworpen om het losse baardhaar op te zuigen terwijl het wordt gesneden. Dit zorgt voor het ultieme trimmen, waardoor er bijna geen rommel en snelle verwijdering mogelijk is.

Andere kenmerken om op te letten, zijn een opklapbare kop voor eenvoudige reiniging, waterdichtheid voor snelle reiniging en add-ons voor neus- en oorhaardetails. Let ook op waar de messen van zijn gemaakt. Roestvrij staal is goedkoop, maar zal sneller stomp zijn dan met titanium gecoate bladen. Als je roestvrij gaat, betekent dit gewoon dat je de messen vaker moet smeren om een ​​doffe afwerking te voorkomen.

Waar baard trimmers kopen

Naast de online markt, zijn er tal van fysieke winkels waar mannen naar toe kunnen gaan op zoek naar hun ideale trimmer. Als je geen fan bent van internationale adapters, ga dan zeker voor de laatste optie. Het kost misschien iets meer dan online kopen, maar het is gegarandeerd dat je een garantie en een lokaal aangewezen oplader hebt.

Interessante Artikelen

35+ Amazing Dining Room Ideas & Inspirations

Deze Sydney Valet Driver laat je zien hoe je een Porsche van $ 300.000 niet parkeert

Beste geklede mannen van de week die een prestatie was. David Beckham, Ryan Reynolds & Idris Elba

In de luchtvaartmaatschappij van het Noord-Koreaanse dictaat die maar op twee bestemmingen vliegt