50 manieren om grijs haar te rocken en de koning van zilveren vossen te zijn

Anonim

Misschien vergrijst u gracieus (of ongracieus). Misschien hebben de genetica Goden je gezegend met een volle kop van het grijze spul in je twintiger jaren. In welke klasse je ook valt, we willen alleen dat je weet dat het grijze haar niet zal worden gemeden.

Natuurlijk kan het voorkomen van vergrijzing erop duiden dat je verder gaat in het leven, maar wat nog belangrijker is, het is een symbool van iemands waakzaamheid en vasthoudendheid in deze grote slechte wereld; het laat zien dat je er altijd bent geweest om het ergste te doorstaan ​​en je staat nu aan de top van je spel. Je volgende stap? Het bezit ervan. Hier zijn 50 manieren om grijze haarstijlen te rocken.

Dingen die je moet weten

In tegenstelling tot wat algemeen wordt aangenomen, kunnen zilveren vossen nog steeds die edgy dapper look krijgen, gezien ze hun grijze materie met respect behandelen.

Haarstylen

Naarmate grijs haar prominenter op het hoofd van een man wordt, zal het uiterlijk van het dunner worden ook volgen. Daarom is het essentieel dat je het juiste kapsel kiest dat het grijs accentueert in plaats van delen van je hoofdhuid (sorry cornrows) te accentueren. De galerij moet je helpen met dit gedeelte, maar voordat we er zijn, moet je het belang van de verschillende tonen en veel grijstinten in ogenschouw nemen.

Als je overwegend een lichte huid hebt, gebruik dan een beetje grijs bedekkend product, zoals zachte schuimkleuren. Dit zal helpen om de grimmige 'wit-op-wit'-look te doorbreken. Degenen met een donkerdere huidskleur moeten de behandelingen met grijze dekking beperken, omdat u probeert het grijs een gezondere overgangstoon te geven in plaats van er uitzien als Geoffrey Edelsten.

Onderhoud

Ten tweede, zorg ervoor dat je een fatsoenlijke shampoo en conditioner gebruikt. Als u de goedkopere alternatieven kiest, droogt u vaak uw haar na elke wasbeurt en berooft u het van de goede dingen om het er natuurlijk uit te laten zien. Regelmatige afspraken met je haarstylist is ook een must voor zilveren vossen. Ooit Tom Hanks in Cast Away gezien? Daar heeft niemand tijd voor. Houd het gestyled en het koele grijs zal terugbetalen.

Omhelzing

Niets schijnt helderder dan grijs, behalve voor zelfvertrouwen. Dus omhels de binnen-zilveren vos en draag de kleding die je een blijvend gevoel van stijl geeft. Binnengaan voor de dapper look is je beste weddenschap hier en je drop-crotch-broek achterlaten is waarschijnlijk de slimmere optie.

Bedek het

Als niets van het bovenstaande iets voor u is, overweeg dan om het te bedekken. Er zijn veel producten die je thuis kunt gebruiken en die je originele haarkleur terug zullen brengen. De producten hebben een lange weg afgelegd en zien er volledig natuurlijk uit.

1/50

2/50

3/50

Interessante Artikelen

The Fittest Women op Instagram - deel 3

Airbus onthult 'Day & Night' First Class-suite, compleet met een lepeltje

Etihad Airways onthult Airbus A380 en Boeing 787 interieurs

Ervaring: Four Seasons, Sydney - luxe hotel