50 Ice Cool manieren om platina gebleekt haar te rocken

Anonim

Enkele zeer beroemde mannen hebben zich gedurende hun loopbaan tot de fles gewend. Brad Pitt's felbegeerde surfer mane was het resultaat van de fles - het ultieme strandhaar blond. Maar hij was verre van van nature door de zon gekust, liever flesblond. Adam Levine werd ook gouden en raakte jongensachtig gebleekt blond door de al-eerlijke Ryan Gosling.

Gebleekt haar heeft zeker trendsettemorgen gehad. En het is terug - à la Jared Leto, Justin Biebers ondersneden do en model-van-het-moment, Lucky Blue Smith.

Maar bleken heeft lef nodig. Zodra het peroxide aan is, is het scheren van je hoofd of het knippen van het gebleekte haar echt de enige manier om au naturel terug te brengen . En als je van de nieuw gevonden lol houdt als een platinablonde? Termen als 'koperachtig' en 'roots' kunnen u naar beneden halen - hard en snel.

Om je bleekbleek te maken dit seizoen, hebben we 50 ijskoude manieren samengesteld om gebleekt haar te rocken. Lees dan verder voor enkele eenvoudige tips en trucs om te zien of je klaar bent voor de uitdaging.

Eenvoudige dingen om te overwegen

Huidskleur

Superzuivere huidtinten zien er vervaagd uit met gebleekt haar en blonder haar zal dingen als acne en littekens benadrukken, dus als je bleek bent of gezichtsvlekken hebt waar je onzeker over bent, niet bleken.

Haardichtheid

Bleach coat het haarzakje waardoor het dikker aanvoelt. Maar als u dunner wordt op de haarafdeling, verhoogt bleekmiddel de kans op breuk en kan het haar uitvallen. Kaal worden of proberen je haar te laten groeien? Geen bleekmiddel, alsjeblieft.

Haarkleur

Donker bruin of zwart heeft waarschijnlijk meer dan één bleekproces nodig. En je loopt meer risico om oranje of koperachtig te worden in plaats van platina. Natuurlijke bleekmiddelen hebben vanzelfsprekend een gemakkelijkere tijd met het bleekmiddel. Sorry jongens die de afro rocken.

Anti-bleekgebieden

Je bleekt haar, niet je wenkbrauwen of baard. Gebleekt worden betekent dapper gaan, dus het is niet nodig om te verbergen dat je haar niet natuurlijk is, obvs. De contrastkleurige haar tot wenkbrauwen geven een exotisch tintje en voegen wat licht en schaduw toe aan je gezicht.

Zoek professionals

Als je eenmaal hebt besloten, zoek je een professionele bleke haar. Doe onderzoek naar een salon die blond haar goed doet, ook over mannen. Niet alleen zal een haarkleurer ook gebleekt haar aanbrengen, intoneren en stylen, de pro's kunnen een leidraad zijn voor het onderhoud van de blonde.

Basic Blond Tools

Paarse shampoo gaat het haarvermogen om oranje of koperachtig te worden tegen, gebruik het dus met mate met een normale shampoo. Gebruik na het wassen ook een conditioner voor de haarbehandeling om het vocht dat door het bleekmiddel is uitgezogen aan te vullen - om het risico te verkleinen dat het haar fuzz en gefrituurd uitziet.

Allemaal uitgebleekt

Niet blij met de platina-look? Of een verandering zoeken? Een buzzcut is vrijwel de enige manier om je nieuw gebleekte haar kwijt te raken. We raden af ​​om het te laten groeien, meneer Ombré. Zorg er dus voor dat je klaarstoomt voor de duidelijke gebleekte look. Als het eenmaal aan is, is je natuurlijke haarkleur voor gedaan.

Laatste woord

Gebleekt haar is hard werken. Het is moeilijk om gelijk te krijgen. En als je eenmaal die perfecte platinakleur hebt, moet je tijd investeren in het stylen van het product - en wat geld in producten - om de witte tint en de gehydrateerde gezondheid van het haar te behouden.

Maar - zoals de meeste dingen die moeilijk te bereiken en ongebruikelijk zijn (rijkdom en buikspieren) - u zult opvallen als een haargod. Platina is een waardevol metaal in de juwelenmarkt en nu kan uw haar hetzelfde zijn.

Bovenal? Zoek professionele hulp. Daar is absoluut geen schande in.

Deskundige mening - Sam Overton

"Gebleekt haar bij een kerel? Het is moeilijk om te rocken en je moet niet alleen zeker zijn om het te doen, je moet naar een goede kapper! Bij het bleken van je haar is de toon zo belangrijk. Het moet de huidskleur en oogkleur complementeren, of het tegenovergestelde zijn van een echte verklaring.

Persoonlijk vind ik dat deze kleur het beste werkt voor kort haar. Bleach voegt textuur toe aan het haar en wordt korter, het is gemakkelijk te stylen. Als laatste heb je een goede shampoo, conditioner nodig en minstens een keer per week een behandeling. Wanneer je haar bleekt, ontkleed je alle kleuren en kan het haar droog worden. Het lipidegehalte in je haar vervangen is van vitaal belang en neemt vocht opnieuw op.

$config[ads_text5] not found

"Dit is belangrijk om je haar niet te beschadigen. Ook, wanneer je opnieuw wortels krijgt, ga je naar een goede kapper. Als de kleur over overlapt raakt, krijg je een band en een ongelijkmatige kleur. "

1/50

2/50

3/50

Interessante Artikelen

Breitling viert 30-jarig jubileum van de ruimtevlucht Evo Night Mission

'Kingsman: The Golden Circle' Premiere Had 's werelds beste geklede mannen op één plek

De coolste heren fietsmerken op de planeet zijn.

Adriana Lima maakt schokaankondiging over haar carrière