5 nieuwe geuren die u over de streep zullen krijgen op date night

Anonim

Wil je chicer ruiken dan dat je eruit ziet, kom date night? Met honderden geuren die nu op de markt zijn, is de kans groot dat je intieme vriend al het soort parfum klassiekers ruikt, evenals enkele van die modernere geuraanbiedingen, die iedereen lijkt te bespuiten.

Dus, wanneer enkele toonaangevende luxemerken slechts enkele weken geleden een nieuwe geur vrijgeven (en opnieuw lanceren) als onderdeel van het verzorgingsrepertoire voor mannen, is het tijd om een ​​beetje fris te spritzen op die zachte pols.

Van het hervulbare honinggele parfum van Cartier tot het bottelen door Ferragamo van wat het betekent om Italiaans te kijken (en ruiken), er is een cologne die past bij de meest kieskeurige smaak in deze herengeur. Woody en rummy, fruitig en bloemig, hier zijn de beste nieuwe geuren voor mannen, die je zeker zullen overtreffen tijdens de date night.

# 1 Bulgari 'Man Black Orient'

Net als een exotische vleug van het Midden-Oosten, is de nieuwe geur van de Italiaanse accessoires-meester Bulgari een must-have dit seizoen, vooral als je je sterke drank de voorkeur geeft en je specerijen sterk.

Alberto Morillas is de parfumeur achter de geur, die de geur van de man zachtjes heeft gezoet via middelste noten van rozen- en tuberoosbloesems, aantrekkelijk voor de vrouwelijke neus maar nooit vrouwelijk. In wezen is de 'Man Black Orient' een oriëntaals houtachtig leder cologne, dankzij toptonen van oude rum en kardemom. Vervolgens versterkt het gelooide leer de ruigheid van de geur, waardoor het een mannenparfum is, maar met een vleugje elegantie.

# 2 Tauerville 'Tuberose Flash'

Het nieuwste van de Zwitserse parfumeur Tauerville is de 'Tuberose Flash'. Het is een heldere en lichte geur voor mannen die de tuberoosplant afkeurt - een grote witte bloem die bekend staat om zijn hints van zoete citrus. Key notes gemengd met de tuberoosbol zijn jasmijn en sinaasappel.

Maar het is zeker geen overdreven bloemendosis. De zoetheid is gematigd met exotische geuren die worden gegooid om het pure oosten vast te leggen; namelijk, patchoeli, barnsteen en benzoë. Trouwens, je wilt niet dat je bloemige eau de cologne die rozen overtreft die je in het restaurant zult vinden.

# 3 Salvatore Ferragamo 'Uomo'

Kijken en aankleden als een Italiaan wordt pas echt bereikt als je de complete Italiaanse levensstijl belichaamt. Het continentale casa, Salvatore Ferragamo, heeft dus de sprezzatura geur van de Milanese gevangen met zijn nieuwe 'Uomo' geur.

Rijk en houtachtig, Uomo combineert het klassieke erfgoed van Italië met innovatieve chemie, zodat je blijft ruiken als de charmes van het verleden - zonder de muffe en stoffige. Topnoten zijn Zwarte peper, Kardemom en Bergamot, bovenop de middelste noten oranjebloesem en tiramisu (dus Italiaans). Maar kasjmierhout, sandelhout en tonkaboon vormen de basis, waarbij de cologne uit het Italiaanse dessert wordt overgebracht naar een pure toverdrank in de stijl van Italiano. Bravo.

'# 4 Cartier' L'envol '

Parfumeur Mathilde Laurent heeft kosten noch moeite gespaard voor het Franse Cartier. De nieuwste geur van het luxemerk 'L'envol', vertaald om 'opstijgen' te betekenen, haalt zijn geur uit ambrosia mead, een honingzoete wijn waarvan bekend is dat hij wordt geconsumeerd door Griekse goden.

Maar het meest opvallende aan de geur is de verpakking - een glazen bol opgehangen in een glazen koepel, waardoor de geur eruitziet als een fles honing, dus het is een deel eau de cologne, onderdeel van een stuk op je slaapkamer dressoir.

Beter nog, de fles is navulbaar, bereikt door het openen van de metalen fillagreed - met Cartier's kenmerkende lintmotief - aan de bovenkant. Jammer dat je de fles niet kunt meenemen naar het avondeten.

# 5 Jean Paul Gualtier 'Le Male Essence de Parfum'

De collectie 'Belle Perfumerie', 'Le Male Essence de Parfum', die deel uitmaakt van de nieuwste geurvertoning van Jean Paul Gualtier, is een brutale kijk op wat een mannelijke geur typeert. Kardemom, citrus en lavendel zijn sterke bestanddelen van de geur, maar ook van leer, waardoor de geur wordt aangetast en het een slanke rijkdom geeft.

De botteling van Gaultier, ontworpen door parfumeur Quentin Bisch, is sterk veranderd sinds de originele container voor mannelijk lichaam werd gezien in zijn 'Le Male' archetype. Essence de Parfum komt deze keer in een gebeiteld Adonis-achtig glas, met bredere schouders en een smallere taille dan eerder. Ruik heerlijk, en zorg ook voor een beetje opfleuren. Pr-date voorwaarden, echt waar.

Interessante Artikelen

The Fittest Women op Instagram - deel 3

Airbus onthult 'Day & Night' First Class-suite, compleet met een lepeltje

Etihad Airways onthult Airbus A380 en Boeing 787 interieurs

Ervaring: Four Seasons, Sydney - luxe hotel