5 essentiële aromatische geuren voor mannen

Anonim

Aromatische geuren zijn bijna uitsluitend ontworpen voor mannen, en dus een bijzonder goede keuze als je op de markt bent voor iets dat onbetwistbaar mannelijk is. Een geur wordt als 'aromatisch' beschouwd als het kruidig ​​van aard is - denk aan komijn, salie, rozemarijn, lavendel en andere planten. Aromatische composities worden vaak gecombineerd met tonen van citrus en specerijen voor balans.

Hier zijn enkele van onze favorieten:

Donna Karan Fuel For Men

Fuel For Men werd geïnspireerd door Stephen Weiss, de overleden echtgenoot van Donna Karan, die geboeid was door de vrijheid van het versnellen van een open weg. De geur vangt dat gevoel van avontuur en opwinding op met toptonen van citrus, ananas en jeneverbes, middentonen van mayflower, barnsteen, lavendel en amandel, en basistonen van sandelhout, patchouli en musk.

KOOP DK-BRANDSTOF VOOR MANNEN

Byredo Parfums zondag Keulen

Byredo's Sunday Cologne is een houtachtige, aromatische geur met topnoten van kardemom, bergamot en steranijs. In het hart zijn tonen van geranium, wierook en lavendel, terwijl vetiver, mos en patchoeli de basis vormen. Zondag Keulen vindt een balans tussen warmte en zoetheid, tussen kruiden en aardsheid, tussen knapperigheid en warmte. Het is een levendige, sfeerverhogende eau de parfum die perfect is voor een relaxte weekenddag.

KOOP ZONDAG KEULEN

Yves Saint Laurent La Nuit de l'Homme

Een fles La Nuit de L'Homme van Yves Saint Laurent vertelt een sensueel, verleidelijk verhaal dat bestaat uit pittige kardemom, ceder, bergamot, vetiver en coumarine. De geur bestaat in een ruimte tussen tegenstrijdigheden - verfijnd maar nonchalant, diep en mysterieus, maar helder en fris, terughoudend maar krachtig. Het is een weelderige, elegante en mannelijke geur met de bijpassende verpakking.

KOOP YSL

ACHT & BOB

ACHT & BOB heeft een serieus indrukwekkend oorsprongsverhaal met vakantie aan de Franse Rivièra, de voormalige Amerikaanse president John F. Kennedy, die flessen in boeken smokkelt om ontdekking door nazi's en een toegewijde gezinsbier te voorkomen. Het zou een geweldig moordmysterie zijn en het maakt ook een geweldige geur gebaseerd op een zeldzame aromatische plant uit Chili die alleen in de maanden december en januari kan worden geplukt.

KOOP ACHT & BOB

Six Scents Series Two: Solar Donkey Power door Henrik Vibskov

Het is moeilijk om een ​​naam als 'Solar Donkey Power' te negeren. Six Scents: Series Two onderzoekt de relatie tussen de kunstenaar en de natuur via een verzameling geuren, verhalen, films, foto's en kunst. Een spritz van Henrik Vibskov's unieke geur noemt noten van bergamot, aromatische salie, geranium, patchouli, mos, wierook en pijnbomen. De combinatie is warm en houtachtig aan de ene kant, en fris, aromatisch en bloemig aan de andere kant.

KOOP ZES SCENTS

Interessante Artikelen

Breitling viert 30-jarig jubileum van de ruimtevlucht Evo Night Mission

'Kingsman: The Golden Circle' Premiere Had 's werelds beste geklede mannen op één plek

De coolste heren fietsmerken op de planeet zijn.

Adriana Lima maakt schokaankondiging over haar carrière