40 Slick & Shiny Herenkapselideeën die de aandacht zullen trekken

Anonim

Geavanceerde heren als Don Draper en Jay Gatsby hebben de slanke, glanzende, gladde achterkant weer cool gemaakt en we zijn er dol op.

De huidige trend is kortere coupons, langer-op-de-top snedes die klassiek en dapper zijn, terwijl ze nog steeds modern en edgy zijn. Gooi een klein product erin voor wat houvast en wat glans, en je hebt een schone, mannelijke, sexy, veelzijdige look die jongens als Leo DiCaprio, Adam Levine en Beckham hebben geschommeld.

Ter inspiratie hebben we een galerij van slicked-kapsels samengesteld die met kop en schouders boven de rest uitsteekt.

Het stylen van de perfecte slick is meer dan alleen maar een hoop vettig product in je haar slaan. Eerst moet je je haar stylen (drogen of kammen) op zijn plaats. U wilt te veel volume vermijden en vervolgens uw gewenste afwerkproduct kiezen. De sleutel hiervoor is- kies of je een droge slick of natte slick wilt.

Een natte gel kan je het vocht nog in je haar van een schone wassing gebruiken en het onder het product vangen, gebruik American Crew vormklei, dit zal het haar buigzaam en niet stevig in zijn structuur houden.

Als u een droge en meer preppy look wilt, kiest u ervoor om het haar eerst te drogen en gebruikt u een hoog glanzend, glad stylingproduct, zoals een verzorgende crème. Een must-do stijl optie bij het bijwonen van black tie-functies in uw scherpste pak.

- Christopher Dunkley, Men + Co

1/40

2/40

3/40

Interessante Artikelen

Jon Kortajarena & Salvatore Ferragamo Team Up voor SS16

Dit zijn de beste haarproducten voor mannen

Bohemian Loft For The Modern Artist

Ryan Reynolds laat je zien hoe je een witte broek draagt ​​zonder het publiek te beledigen