20 Tekenen Je mag een Wanker zijn

Anonim

We spraken met de D'Marge-gemeenschap en kregen hun suggesties over wat kwalificeert als uitschotgedrag (dat is 'douchebag-gedrag', voor degenen onder u die zich vanuit de VS bij ons voegen). Ik moet toegeven dat ik me in mijn leven schuldig heb gemaakt aan een paar van deze dingen. Dus ja, technisch gezien ben ik ook een klootzak, maar ik accepteer dit, herstelde mijn wegen en zal nu anderen het leidende licht laten zien.

1/20

Je vaart weg als je voor restaurants en cafés bent

Dit is een persoonlijke favoriet. Jongens die afscheid nemen van vrienden en in hun auto springen en expres snelheid maken. Mate, we weten dat je een rechtervoet hebt en je weet hoe je snel moet rijden, maar dit zorgt er alleen maar voor dat je eruit ziet als een enorm bel-eind. Chill, Speedy.

2/20

Je update je Facebook-status met nieuwe shit die je hebt gekocht

Ik hou van dit. Zo wanky. Jongens die de wereld graag willen aankondigen dat ze net iets nieuws hebben gekocht en dat iedereen het moet weten. Als het cool is, zullen mensen het toch weten. Stop met het maken van foto's van uw zakelijke instapkaart, nieuwe scooter of gehuurde Ferrari.

3/20

U bevindt zich op Wikipedia en u wilt dat mensen het weten

In het nieuwe digitale tijdperk hebben sommige mensen eigenlijk Wikipedia-pagina's. Helaas vinden ze het ook leuk om hun Wikipedia-pagina's te laten zien. Net als Fight Club is praten over je Wiki-pagina niet-neen. Laat het aan de trollen over om het namens u bij te werken en geniet van het feit dat mensen wel of niet weten dat u een prominent pleb bent.

Interessante Artikelen

Gucci's nieuwste herenkledingcollectie zal uw begrip van vakantiekleding opnieuw definiëren

Beste geklede mannen van de week Feat. Zac Efron, Chris Evans en Chace Crawford

Russell Westbrook breekt opnieuw Black Tie Rules en we love it

Scandinavian Designer Home For The Modern Bachelor